Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Poolleksaker

27 st produkter
Poolleksaker är populära tillbehör för bad och lek i poolen. Dessa leksaker är speciellt utformade för att användas i vattenmiljöer och kan vara roliga och underhållande för både barn och vuxna. Det finns olika typer av poolleksaker, som uppblåsbara leksaker, vattenpistoler, vattenbollar och simringar. Dessa leksaker kan bidra till att förbättra simförmågan och ge en extra dimension av nöje i poolen. Poolleksaker är också ett bra sätt att hålla sig aktiv och sval under varma sommardagar.

 • Vad kan jag köpa för poolleksaker på Trademax?

  Hos oss på Trademax finns ett stort utbud av härliga leksaker för sommarlek. Välj en av våra vattenparker med rutschkana och pool eller varför inte en badleksak att flyta omkring på i sjön, havet eller poolen. Vi har olika typer av poolleksaker så att du kan hitta din nya favorit.
 • Är det svårt att sätta upp vattenparken?

  Nej, det är inga egentliga svårigheter. Allt du behöver veta och ha för att blåsa upp den står i instruktionen för just den vattenpark som du valt. Det medföljer en slitstark blåsare som fyller upp parken med luft på bara några minuter.
 • Är era poolleksaker säkra?

  Ja, det är de. Vi på Trademax säljer ingenting som inte är noga testat och kontrollerat. Allt för att du som kund ska kunna använda poolleksakerna på ett säkert sätt.
 • Hur tar jag hand om mina poolleksaker?

  Att se till att tvätta av dem efter säsongens slut är alltid bra. Innan all luft tas ut så kan du tvätta av leksaken med lite vatten och milt rengöringsmedel. Tänk även på att inte ha några vassa föremål i eller i närheten av vare sig vattenparken eller badmadrassen då det lätt kan bli hål.