Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Poolskydd

90 st produkter
Visar 24 av 90 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

När det kommer till att hitta ett skydd som du kan täcka över din pool med kommer du stöta på flera varianter. Ordet poolskydd är ett samlingsnamn för alla slags skydd du kan ha till din pool. Ibland kallas dessa skydd för poolöverdrag medan de andra gånger kallas för pooltäcken. De har båda samma funktion men det kan handla om att deras design är utformad med några små variationer. Ett poolskydd är dels till för att förhindra olyckor, dels för att skydda poolen. Ju mindre smuts som trillar i desto mindre behöver du underhålla och städa din pool.

Poolskydd, poolöverdrag, pooltak och pooltäcken

  • Finns det poolskydd till ovanmarkspooler?

    Det finns poolskydd som passar både till de pooler som är ovan mark och de som ligger nedgrävda. Det är relativt enkelt att hantera ett poolöverdrag då du bara drar det över poolen. Du skyddar din pool genom att använda ett poolskydd.
  • När ska mitt poolskydd vara på?

    Så fort du simmat eller badat klart är det förnuftigt att sätta på ett poolöverdrag över din pool. Ett poolskydd är till för att öka säkerheten. Det är lag på poolskydd om vattendjupet är mer än 20 cm. Det gäller att skydda både poolen och de som skulle kunna trilla i av misstag. Då tänker vi i första hand på barn och djur, men även vuxna kan ju trilla i.
  • När använder jag ett poolöverdrag?

    Ett poolöverdrag är till för att hålla din pool så ren som möjligt. Det fungerar på så sätt att det förhindrar att smuts, löv eller något annat faller ner i poolen. Ett överdrag över din pool ger din tillvaro en hel del fördelar. Dels skyddar det poolen och dels hjälper det till att hålla värmen. Samtidigt sparar du energi genom att ha ett poolöverdrag eller ett pooltäcke till din pool.