Pool & spatillbehör

331 st produkter
500162(1).jpg

Här hittar du pooltillbehör till både små och stora pooler, till hemmaspat och till barnpoolen. Oavsett vad för typ av pool du köper kommer du någon gång under poolens livslängd behöva tillbehör. Det kan vara en stege till ovan mark poolen eller kanske ett termofolie för att skydda poolen nattetid.

Vanliga frågor och svar

Vad kan jag köpa för pooltillbehör billigt online hos Trademax?

Hos oss på Trademax hittar du tillbehör för pool som termofolie, bottenskyddsmattor, poolleksaker, belysning och mycket mer. Vi har bara kvalitativa märken och känner oss därmed trygga i att du kommer bli nöjd med det du köper hos oss, oavsett om det är en poolrobot eller om det är en bottenhåv.

Vilka pooltillbehör behöver jag?

Det krävs en del pooltillbehör för att hålla din pool ren och snygg. Kikar du i din användningsmanual eller produktmanual för din pool får du fram vilka typer av pooltillbehör som passar din pool.

Vilka pooltillbehör är viktigast att köpa?

Vilka produkter som är viktigast att köpa är en personlig preferens. Men det är till exempel alltid en bra idé att ha poolskydd, poolstege och poolrobot. Det är även alltid bra att ha simväst, poolleksaker och badmadrass hemma. Då kan både familj och vänner leka säkert och roligt i poolen.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar