Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 11 av 11 produkter
Spabadslock är en viktig del av spabadets utrustning. Det används för att täcka och skydda badet när det inte används. Lockets huvudsakliga funktion är att hålla värmen inne i badet och förhindra att smuts och skräp kommer in i vattnet. Det finns olika typer av spabadslock, till exempel hårda lock och mjuka lock. Hårda lock är vanligtvis tillverkade av isolerande material som hjälper till att spara energi och hålla värmen längre. Mjuka lock är lätta att ta av och på och är bra för tillfällig täckning. Det är viktigt att använda ett spabadslock för att förlänga spabadets livslängd och hålla vattnet rent och varmt.

 • När behöver jag köpa spabadslock?

  Att köpa ett bra spabadslock har många fördelar. Spabadslock skyddar inte bara vattnet mot orenheter, det skyddar även mot tråkiga olyckor. Har du ett spabadkar eller en badtunna utomhus så bör du införskaffa ett spabadslock. På så sätt kan inte barn eller djur råka trilla i. Dessutom så blir ditt spabad mer energieffektivt när värmen inte ångar bort.
 • Vilka fördelar har olika spabadslock?

  Olika lock kan ha lite olika egenskaper. Har du en trädgårdspool som inte värms upp kan du välja ett överdrag som skyddar mot skräp och olyckor. Vill du hålla jacuzzin varm kan du till exempel satsa på ett termolock eller isolerlock för spabad. Det finns även uppblåsbara lock och lock som både skyddar och behåller värmen. Kolla igenom vårt sortiment för att hitta bäst lock för dig.
 • Vad ska jag tänka på när jag köper spatillbehör?

  Passa på att göra jacuzzin eller utomhusbadet till en oas. Kanske sköna spamöbler att slappna av i efter badet? Flytande bord till spabad gör att du slipper stiga upp och ur badet för att hämta tilltugg. Sen har du mer praktiska tillbehör, som en sandfilterpump som hjälper till att rena vattnet.
 • Hur vet jag när jag bör byta lock till spabadet?

  Märker du att locket börjar bli böjt kan det vara dags att byta. Ett tecken är att det börjar samlas vatten på locket. Vissa typer av spabadslock kan också bli allt tyngre. Det är ett tecken på att det samlas vatten i själva locket. Vinyl som är utslitet kan börja trasa sig.