Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 48 produkter
12

Beroende på vad för typ av pool du har kommer du behöva olika former av poolduk och pool-liner. Våra olika mattor finns i olika storlekar och färger så du enkelt ska kunna hitta en som passar din bassäng. Välkommen att utforska Trademax stora utbud för att hitta en poolduk eller pool-liner som passar dig och din pool.

Vanliga frågor och svar

  • Vilken pool-liner ska jag ha?

    Vilken liner till pool du ska ha beror på vilken typ av pool du har. Har du en plastpool får du förmodligen med dig en poolduk från början. Dock kan den behöva bytas ut efter tag då den snabbt kan bli sliten. Har du en fast pool behöver du en pool-liner. Den fungerar som ett extra skydd och som en golvmatta i poolen. Hos Trademax kan du hitta mattor och pooldukar för både runda och rektangulära pooler.
  • Vad är poolduk & pool-liner?

    Det som sitter på insidan av poolen kallas för poolduk eller pool-liner. Fördelen med dessa är att de gör så vattnet stannar kvar i poolen. De är oftast enkla att byta ut. Så om du skulle tröttna på färgen eller vill ge din pool en ny design kan du alltid byta ut den efter behov.
  • Varför behöver jag köpa en poolduk?

    Vill du hålla din pool fräsch och ren så länge som möjligt är det bra att köpa poolduk. Dessutom ger du din pool ett personligt utseende. Har du en fast pool behöver du förmodligen köpa en snygg pool-liner. Här kan du till exempel göra så vattnet ser härligt inbjudande ut med en blå poolduk.