Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 18 av 18 produkter

Hos oss på Trademax hittar du poolstegar som är utformade för olika typer av pooler. Vi har poolstegar för både ovanmarks-pooler och nedgrävda pooler till ett bra pris. Vi erbjuder många olika högkvalitativa modeller så du enkelt ska kunna beställa en bra och snygg poolstege billigt online. Välkommen att utforska Trademax stora sortiment.

Vanliga frågor och svar

  • Vilket material på poolstege är bäst?

    För pooler ovan mark eller mer tillfälliga pooler kan en poolstege i hårdplast, plast och metall vara ett bra alternativ. De är både enkla och smidiga att flytta när poolen inte används. För nedgrävda pooler är det mer vanligt med poolstegar i metall. Dessa har ett syfte att sitta permanent och ska därför hålla längre. Vi har även poolstegar i rostfritt stål, då poolstegar utsätts för mycket vatten och kan därmed lätt rosta. Genom köp av poolstege hos Trademax får du en snygg och kvalitativ poolstege till ett bra pris.
  • Vad ska jag tänka på vid köp av poolstege?

    Viktigt att tänka på vid köp av poolstegar är att de ska passa det djup du har på din pool. Det är även viktigt att välja en poolstege som passar den typ av pool du har. Vissa poolstegar är avsedda för pool ovan mark medan andra är avsedda för nedgrävda pooler. Sen såklart är det även viktigt att stegen ska passa estetiskt och kännas stabil för hela familjen
  • Varför behöver jag en poolstege?

    Poolstegar hjälper dig att ta dig in och ur vattnet i ditt eget tempo. Det är smidigt oavsett om du är ett barn som leker, eller en något temperaturkräsen vuxen. Med poolstegar kan barnen öva på sina dyknings förmågor på en bekväm höjd och här kan du som vuxen även göra styrkeövningar i ett mjukt vattenmotstånd.