Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 2 av 2 produkter

Med en poolsarg knyter du ihop din pool med resten av din omgivning. Sätt stilen på din pool och matcha sargen med poolens liner. Botanisera dig bland Trademax stora utbud av poolsarger billigt online.

Vanliga frågor och svar

  • Vad är poolsarg?

    Kort och gott så är en sarg själva ramen runt din pool. Den förbinder poolen med omgivningen och skapar en snygg och enhetlig stil i din trädgård. Du kan välja själv vilket material och storlek du vill ha runt din pool, det viktigaste är att du tycker det blir snyggt och praktiskt för familjen.
  • Vilka material tillverkas en poolsarg i?

    En poolsarg och kanttäckning kan tillverkas i många olika material. Vanligtvis tillverkas de i trä, sten och granit. En poolsarg fungerar oavsett vilken form eller storlek du har på din pool, oavsett om du har en rektangulär eller rund pool hittar du en passande sarg hos Trademax.
  • Är infästning viktigt?

    Det är något av det viktigaste. Hur du fäster din poolsarg beror på vilken typ av poolstomme och material du valt. Dock gemensamt för alla är att de bör fästas ordentligt då sargen ska klara stora påfrestningar såsom hopp, in och ur stigningar samt spring.