Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Visar 1 av 1 produkter
Välkommen till Trademax, där vi har ett brett sortiment av sänghimmel för barn som passar perfekt för att skapa en drömliknande atmosfär i barnrummet. En sänghimmel kan ge en känsla av trygghet och säkerhet för ditt barn samtidigt som det fungerar som en vacker inredningsdetalj. Vårt sortiment av sänghimlar kommer i olika färger och stilar och är tillverkade av högsta kvalitet för att säkerställa hållbarhet och säkerhet.

Passar sänghimmeln för alla typer av barnsängar?

De flesta sänghimmlar passar för standard enkelsängar, men det är viktigt att dubbelkolla måtten på din säng och sänghimmel innan du köper. Det finns också specialdesignade sänghimmelsar för spjälsängar, vaggor och himmelsängar. Hos Trademax hittar du sänghimmel barn som passar till de flesta barnsängar.

Hur monterar jag en sänghimmel?

Montering av en sänghimmel kan variera beroende på modell och tillverkare. De flesta sänghimlar kommer med fästen eller krokar som kan fästas i taket eller på väggen. Vissa sänghimmlar ska fästas i sängstommen, välj den modell som passar ditt barns säng bäst. Se till att följa tillverkarens instruktioner noggrant för att säkerställa att sänghimmeln monteras på rätt sätt. Om du är osäker på hur du ska montera din sänghimmel, tveka inte att kontakta vår kundtjänst.

Vilken typ av material är sänghimmel för barn tillverkad i?

En sänghimmel för barn tillverkas oftast i lätt och luftigt material som bomull eller chiffong. Vissa sänghimmlar kan också vara tillverkade av tyll eller nät för att ge en mer luftig och drömliknande känsla. Alla material är noga utvalda för att säkerställa både kvalitet och hållbarhet. Hos Trademax hittar du sänghimmel barn i olika material och färger.

Kan jag tvätta min sänghimmel?

Ja, de flesta sänghimmel kan tvättas i maskin på en skonsam cykel. Kontrollera dock alltid tvättinstruktionerna på din sänghimmel och följ dem noggrant. Vissa sänghimmlar kan behövas handtvättas handtvättbara eller kemtvättas. Hos Trademax hittar du sänghimmlar för barn som är lätta att rengöra och underhålla.