Pooltillbehör för både liten och stor

Visar 178 prisvärda produkter
Sortera på

Här hittar du pooltillbehör till både små och stora pooler, till hemmaspat och till barnpoolen. Oavsett vad för typ av pool du köper kommer du någon gång under poolens livslängd behöva någon typ av tillbehör. Det kan vara en stege till den ovan mark stående poolen eller kanske ett termofolie för att skydda poolen nattetid, både från barn som vill leka i den, men också för att hålla värmen och för att skydda mot löv, kvistar och annat som du helst vill undvika att rensa upp ur poolen dagtid. 
Du kan även komma att vilja ha andra tillbehör än de rent praktiska till din pool. Belysning till poolen fyller ju en funktion genom att den lyser upp poolen så att du ser i den. Men det bidrar ju även till mysstämning kvällstid när du sitter ute vid din snygga pool och plaskar med fötterna i vattnet, eller när ni kvällstid sätter igång bubbelpoolen för att njuta av en härlig kväll, kanske själva, kanske tillsammans med vänner. Andra tillbehör som kan behövas till en pool är till exempel simvästar och leksaker för barn. En simväst är givetvis bra av säkerhetsskäl, men också rolig vid vattenlekar då barnet flyter och därmed kan få ut mer av tiden i poolen även innan simkunskaper införskaffats. Med ett snorkelset kan även de äldre barnen ha roligt i poolen och göra skojiga miner åt varandra under vattnet. Ett otroligt praktiskt tillbehör till poolen kan vara en solfångare som hjälper till att värma upp vattnet när solen ligger på. Smart sätt att minska uppvärmningskostnaderna för din pool! De här tillbehören är exempel på vad vi har att erbjuda för poolinnehavare. Som vanligt hos Trademax får du en otroligt bra kvalitet på produkterna för en liten peng. Kika runt och se vad för produkter du behöver till din pool, och när du har bestämt dig klickar du enkelt hem dem och ser fram emot en snabb och gratis leverans!

Rengöring och leksaker - pooltillbehör av alla slag

Det krävs en del tillbehör för att hålla poolen ren och snygg, och det bästa är att du kollar i användningsmanualer och produktbeskrivningar för din pool vad för typ av produkter som passar att exempelvis rengöra poolen med. Vi på Trademax kan bland annat erbjuda en smart poolrobot - det absolut smidigaste sättet att rengöra poolen på. Poolroboten sköter själv rengöringen och du kan lugnt luta dig tillbaka och njuta av ledighet och varma dagar istället. Vi har bara produkter från kvalitativa märken och känner oss därmed trygga i att du kommer bli nöjd med det du köper hos oss, oavsett om det är en poolrobot eller om det är en bottenhåv! Exempel på produkter du hittar i vårt utbud av tillbehör för pool är:

  • termofolie
  • sandfilter
  • bottenskyddsmattor
  • stegar
  • belysning
  • poolrobotar
  • poolleksaker
  • luftmadrasser
  • ventiler
  • sandfilter

Utöver detta har vi många fler tillbehör som är perfekta till din pool. Här hittar du helt enkelt allt som behövs för ett skönt poolliv! En billig och rolig investering till både barn och vuxna är till exempel en luftmadrass. I sitt uppblåsta läge fungerar luftmadrassen både som leksak för barnen och som solsäng för vuxna. Luta dig tillbaka på luftmadrassen i poolen och när du blir lite för varm stoppar du helt enkelt ner en fot eller en hand i poolen, eller varför inte - glid ner helt i det svalkande vattnet! Tillbehör till poolen för både vuxna och barn hittar du hos oss på Trademax!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Färg
Typ av pool
Form
Poolform
Pris
Utseende
Leverans 2-6 vardagar