Skippa sidhuvud och gå vidare.

Handla för minst 5000:- så BJUDER vi på expeditionsavgiften!

Tid kvar:

Visar 23 av 23 produkter

Att få ordning i duschen gör det enklare och roligare att duscha och det behöver inte vara svårt. Du sätter enkelt upp en praktisk och snygg duschförvaring som gör det lätt att hålla ordning på schampo och tvål. En duschhylla eller duschkorg gör det dessutom lättare att hålla rent.

Få mer plats i duschen med duschhyllor och duschkorgar

  • Var kan jag sätta min duschhylla?

    Det finns stilren och praktisk duschförvaring i flera modeller. De är lätta att sätta upp eller hänga på din duschvägg. Vill du ha en hylla i hörnet finns det särskilda duschhyllor och duschkorgar som är gjorda för att passa i hörn. Den duschförvaring som passar bäst i ditt badrum eller duschrum kan du enkelt hänga över kanten på din duschvägg, kroka runt duschhållaren eller fästa på väggen med sugproppar. Det finns även hyllor som kan limmas upp. Limmet går givetvis att ta bort vid flytt eller om du vill göra om i ditt badrum.
  • Varför är det bra med duschkorgar?

    En enkel och stilren duschkorg är bra eftersom den hindrar schampo, balsam och andra flaskor från att välta och trilla ner på golvet. Det blir också lättare att hålla rent i din dusch med en duschkorg eftersom den är lätt att ta loss och rengöra.
  • Behöver jag en duschhylla?

    Kompletterar du din duschkorg med en stilren duschhylla får du ytterligare yta där du kan ställa en vattenfast högtalare, lägga en tvål eller ställa andra saker som du vill ha inom räckhåll när du duschar. När din duschhylla är på plats kommer du att märka hur mycket lättare det är att hålla ordning i din dusch.