Billiga badkar för alla badrum

111 st produkter
Kampanj
1877287(1).jpg

Hos Trademax hittar du allt ifrån klassiska badkar med tassar till bubbelbadkar och moderna massagebadkar. Att kliva ner i ett hett bad efter en stressig dag skapar en svåröverträffad harmoni.

Det ska vara enkelt och smidigt att köpa badkar, och av den anledningen ger vi dig gratis frakt och retur, samt leverans ända hem till dörren när du beställer badkar från oss, oavsett var i lander du bor. Du beställer i lugn och ro online och du slipper fundera på att hyra släp och frakta hem ditt badkar själv.

Klassiska och moderna badkar hos Trademax

Vad bör jag tänka på när jag köper ett badkar?

Mät storleken på ditt badrum så du är säker på att ett badkar kommer passa. Hos oss hittar du även olika modeller på badkar, du kan därför välja kar efter behov och de funktioner du vill ha. Bubbelbadkar, badkar med massage och fristående badkar, för att nämna några. Vi tycker att alla ska kunna köpa ett badkar billigt, och därför erbjuder vi kvalitetsbadkar till riktigt bra priser.

Hur mycket rymmer ett badkar?

Ett standardbadkar rymmer cirka 150 liter vatten. Självklart kan du köpa både stora och små badkar som rymmer olika mängd vatten.

Vilka olika modeller av badkar kan jag köpa hos Trademax?

Hos Trademax hittar du badkar från välkända varumärken som alla håller hög kvalitet. Här finns bland att sittbadkar, hörnbadkar, badkar med duschvägg och alla badrumstillbehör du kan tänka dig. Köp badkar hos Trademax enkelt och smidigt med fri frakt.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal personer
Förlängningsbart
Form
Med belysning
Placering
Funktion
Baddjup (mm)
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj