Duscharmatur & dusch tillbehör

168 st produkter
Kampanj
975924(10).jpg

Här hittar du det mesta inom duscharmatur som till exempel duschmunstycken, takduschar, duschhandtag och duschset. Produkter för din duschmiljö som sätter guldkant på tillvaron och gör duschupplevelsen precis så som du vill ha den. Trademax har prisvärd duscharmatur för alla stilar och behov. Våra noggrant utvalda leverantörer borgar för kvalitetsprodukter där inspirerande design möter funktionalitet och innovativ teknologi.

Med duschtillbehör kan du förändra helhetsintrycket i ditt badrum. Duschtillbehören fungerar som övriga hemmets viktiga inredningsdetaljer. Gör badrummet personligt med detaljer som ger det där lilla extra. Välj bland olika duscharmatur och duschtillbehör och gör ditt badrum till ett ställe där du kan trivas och koppla av på. Passa på och beställ redan idag!

Vanliga frågor om duscharmatur & dusch tillbehör

Våra badrum förvandlas allt mer från praktiska platser för kroppsvård till estetiska oaser för avkoppling och välbefinnande. Duschplatsen får ta större plats och har blivit en central plats i badrummet. Duschupplevelsen blir allt viktigare, och vi ställer högre krav på design och funktion. Fundera över vilka funktioner du vill ha i din dusch. Hos oss på Trademax hittar du duscharmatur från välkända och noggrant utvalda leverantörer så som:

  • Hansgrohe
  • Noro
  • FM Mattsson
  • Mora 

Du beställer varor online enkelt och smidigt i vår webbshop. Trademax har ett brett utbud av produkter inom duscharmatur till pressade priser. Har du några frågor eller funderingar om din duschmiljö och vilka produkter som passar bäst för dig, är du alltid varmt välkommen att kontakta oss!

Vi på Trademax är måna om din trivsel i alla rum i hemmet. Att detaljerna präglar ett hem råder det ingen tvekan om och det gäller även såklart detaljerna i badrummet. Med våra duschtillbehör i form av duschdraperier och sittpallar för ångduschar kan du förena nytta med nöje, de kan vara både praktiska och estetiskt tilltalande. 

I vårt breda duschdraperi-sortiment kan du med stor sannolikhet hitta ett som passar just dig. Medan duschdraperiet tillför en personlig och tilltalande prägel i ditt badrum gör det även sitt jobb och håller vattnet innanför duschen och/eller badkaret. 

Vem säger att en sittpall för ångdusch behöver vara tråkig? Inte vi! En snygg sittpall gör genast ångduschupplevelsen ännu mer njutbar. Du hittar några riktiga guldkorn i vårt duschtillbehörssortiment. 

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj