Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 292 produkter
1
...
13

Trademax har billiga duschar för alla badrum! En dusch kan vara så mycket mer än bara en plats för kroppsvård. Det kan vara din egen oas i badrummet, där du kan låta vattnet strila över dig efter dagens påfrestningar och där du kan få tid för eftertanke. Hos Trademax hittar du stilrena och funktionella duschkabiner med badkar, duschväggar, duschhörn och duschdörrar från kända varumärken. Våra duschväggar och duschhörn finns med eller utan dörrar, och du kan välja klart, frostat, mönstrat eller rökfärgat glas. 

Den ultimata duschlösningen för ditt badrum

Vi vill skapa de bästa tänkbara duschlösningarna för dig och din familj. Trademax leverantörer erbjuder ett brett utbud av duschar som är stabila och säkra samt lätta att hålla rena och fräscha. Dessutom måste de hålla i många år framöver och givetvis vara snygga att se på, med en design som passar in i ditt badrum. Vilken dusch passar just dig? Är det duschväggar, duschhörna eller en duschkabin du är på jakt efter? Avgörande för ditt val är inte bara hur du vill använda duschen, utan också exempelvis utrymmet och planlösningen i badrummet.

En duschkabin har fördelen att den kan placeras fristående nästan var som helst, men kräver ganska stor plats. I ett mindre badrum kan ett duschhörn med duschväggar vara ett bra alternativ. Väggarna går ofta att öppnas inåt, och i ett hörn tar duschen nästan ingen plats alls när den inte används. Har du frågor kring hur du vill utforma ditt badrum - tveka inte att ta kontakt med oss!