Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 23 av 23 produkter

Populära filtreringar

Det är inte mycket som slår möjligheten att kunna svepa in sig i en varm handduk efter en dusch eller ett bad. Det är heller inte fel att badrummet värms upp med hjälp av handdukstorken. Med andra ord så finns det många fördelar med handdukstork på el. Hos Trademax hittar du många olika modeller i olika storlekar och färger. Välkommen att utforska vårt stora sortiment och beställ din nya handdukstork billigt online.

Handdukstorkar för alla badrum

  • Vad ska jag tänka på vid val av elektrisk handdukstork?

    Hur stor familj ni är som ska utnyttja handdukstorken spelar roll vid val av modell. Design är också viktig att tänka på. Välj gärna en som passar in i badrummet och som möter dina behov. Hos Trademax hittar du många olika modeller som passar alla stilar. Bläddra mellan klassiska handdukstorkar i metall eller en stilren handdukstork i svart. Våra modeller kommer även i antingen horisontella eller vertikala rör, välj det som passar dig och din familj bäst.
  • Vilka fördelar finns det med handdukstork på el?

    Om det tar det lång tid för dina handdukar att torka, är en eldriven handdukstork rätt val för dig. Det är heller aldrig fel att ha en varm handduk att torka sig med efter dusch eller bad. En handdukstork hjälper även till med att driva bort fukt och kondens samt håller badrummet varm och skönt.
  • Hur fungerar en eldriven handdukstork?

    Våra handdukstorkar som värms upp av el har en invändig värmekabel. Den har antingen en synlig eller dold sladd, och stickkontakt följer med i leveransen. Eftersom handdukstork kopplas in med hjälp av ström drivs den helt enkelt av elektricitet. Ska du ha en fast elinstallation behövs det göras av en elinstallatör.