1213077(5).jpg

Även om en duschhållare kan ses som en relativt liten detalj i badrummet är den fortfarande viktigt. Vill du slippa hålla i ditt duschmunstycke, både när du duschar samt när du inte använder duschen, är en hållare rätt köp för dig. Bläddra bland vårt stor utbud och beställ duschhållare billigt från Trademax!

Vanliga frågor och svar

Hur monterar jag en duschhållare?

Montering av duschhållare kan skilja sig från varumärke till varumärke. Vanligtvis monteras alla typer av hållare på väggen och fästs med skruv och plugg, eller så fästs dem direkt på duschstången. För att säkerställa att din hållare monteras korrekt rekommenderar vi dig att följa monteringsanvisningen som medföljer ditt köp.

Behöver jag en duschhållare?

Med en duschhållare håller du munstycket på plats när du inte duschar, samt om du vill undvika hålla i munstycket när du duschar kan du enkelt omvandla en handdusch till takdusch med hjälp av en hållare till din dusch. Anordningen är simpel, fäst bara munstycket i hållaren så håller den sig på plats.

Hur vet jag vilken duschhållare jag ska ha?

Det bästa är att köpa en duschhållare som är från samma varumärke som din dusch, i och med att utformningen av duschmunstycken kan skilja sig mellan tillverkare. Då vet du med säkerhet att din duschhållare bör passa.

Kan jag byta duschhållare?

Självklart kan du det. Vill du uppgradera din dusch på ett enkelt och snyggt sätt kan en duschhållare vara rätt del att byta ut. Beställ en ny som matchar både dusch och inredning så har uppgraderat utseende och funktion.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)