Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Duschhörna

31 st produkter
Visar 24 av 31 produkter
12

En duschhörna är platssparande och passar perfekt i det mindre badrummet. Tack vare de vikbara dörrarna kan du med en duschhörna utnyttja varje kvadratmeter och dessutom slippa stänka ner hela badrummet när du duschar. Vi erbjuder moderna, billiga duschhörn från bland annat Bathlife och Noro i storlekar som till exempel 80x80, 90x90 och 100x100, med färgat, klart eller frostat glas. Köp din duschhörna online och se fram emot en snabb leverans till dörren!

Spara plats med ett duschhörn

Med en duschhörna kan du spara värdefullt utrymme i det mindre badrummet eller spaavdelningen. Du utnyttjar rummets hörn på ett effektivt sätt, och eftersom dörrarna är vikbara utåt och inåt skapas mer plats i badrummet när duschen inte används. När du duschar fungerar dörrarna som avskärmande väggar för en skön, omslutande duschupplevelse och du slipper stänka ner badrummet och eventuella familjemedlemmar som står i vägen. Förutom de praktiska fördelarna med duschhörnan är den dessutom stilren och ger ett exklusivt intryck i ditt badrum. Trademax har ett brett urval av billiga duschhörn i olika modeller, färger och mått. Oavsett om det en duschhörna 80x80 eller 90x90 du letar efter, har vi det och fler storlekar därtill.

Vi väljer noga ut de leverantörer vi samarbetar med och testar och godkänner alla produkter vi säljer. Våra ledord är kvalitet, design och funktionalitet, och det är precis det du hittar i våra duschhörnor. Naturligtvis är alla våra duschhörn tillverkade av högkvalitativa material som exempelvis härdat säkerhetsglas. Om du har frågor och funderingar om en specifik produkt är du alltid välkommen att kontakta oss!