Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Grå byrå

129 st produkter
Visar 24 av 129 produkter
1
...
6

Populära filtreringar

En grå byrå är perfekt i hallen, sovrummet eller på någon annan plats i ditt hem. Det är en diskret färg som också har blivit mycket modern i den skandinaviska inredningsstilen. Du kan kombinera en grå byrå med en tapet eller ett golv i grå nyanser för att få en harmonisk enhet. Här hos oss på Trademax kan du enkelt beställa din grå byrå online.

Få mycket förvaring med en grå byrå

  • Kan jag ha en grå byrå i sovrummet?

    Ja, det är mycket snyggt. Du kan också matcha med en sänggavel i grått och med matchande gardiner, matta och överkast. Du kan också välja en helt annan accentfärg på textilierna. En grå byrå är perfekt för alla underkläder och accessoarer, och det är också bra att stoppa undan pennor och tidningar så att de inte syns. Ett välstädat sovrum med bara några få prylar framme ger ro och stillhet.
  • Finns det flera fördelar med en grå byrå?

    Ja, och om du har en hobby där du exempelvis har mycket tyg, pärlor eller garn, är det lätt att organisera allt i en byrå grå i hobbyrummet med bestämda platser för alla sakerna. Det är lätt att stuva undan allt när du är klar med din hobby. Då är det också enkelt att ha det undanplockat och snyggt, och den grå färgen och det organiserade utrymmet ger ett lugn åt rummet.
  • Vad mer kan jag ha en grå byrå till?

    Givetvis kan du också ha frimärkssamlingar, foton och annat förvarat i lådorna på en grå byrå, så att inget ligger framme och ser skräpigt ut. I barnens rum kan du förvara gosedjur och kläder i en grå byrå. I hallen blir en grå byrå ett perfekt blickfång, speciellt med en vas med blommor eller en stor prydnadssak ovanpå. Lådorna ger dig en perfekt förvaring för mössor, halsdukar och vantar som du inte vill ha framme.