Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 46 produkter
12

Populära filtreringar

Hos oss på Trademax hittar du hurtsar i olika modeller, storlekar och stilar. En förvaringshurts är en multifunktionell förvaringsmöbel som kan användas i hemmet alla rum, och med en hurts på hjul behöver du aldrig oroa dig för att den ska vara i vägen. Dra fram och ställ undan efter dina behov och önskemål, och förvara säkert i en låsbar hurts. En del av våra hurtsar är modulära förvaringsenheter som kan kombineras med exempelvis ett matchande skrivbord. Välkommen att hitta dina favoriter!

Flyttbar förvaring med många användningsområden

Med våra hurtsar får du snygg och anpassningsbar förvaring till hemmet. Våra lådhurtsar erbjuder praktiska förvaringslösningar för de flesta förvaringsproblem. Vi är övertygade om att en rullhurts kan ge dig effektiv förvaring i såväl hemmakontoret, som i badrummet eller köket. Med en hurts på hjul får du en fristående förvaringsmöbel med mobil förvaring som kan anpassas efter dina behov. En hurts i garaget ger dig gott om förvaringsutrymme åt verktyg och annat som du vill ha nära till hands, likaväl som den är ett utmärkt komplement till skrivbordet. En hurts kan dessutom användas som en byrå, perfekt alternativ för dig som bor trångt. I vårt sortiment hittar du allt ifrån en klassisk hurts i trä som ek, bok eller lönn, till stilrena hurtsar i vit och svart lack samt riktiga färgklickar. Här finns en hurts för alla smaker och behov!

 

Smidig och praktisk förvaring med skrivbordshurts

Med våra hurtsar får du flexibel förvaring till hemmakontoret. Skapa plats för dina saker i en hurts med lådor så blir skrivbordet mindre rörigt och du kan istället använda arbetsytan till det dess faktiska ändområde. En hurts kan placeras under skrivbordet som platsbesparande förvaringslösning, eller ställas bredvid skrivbordet för att ge dig både utökad arbetsyta och smart förvaring. Hos oss hittar du skrivbordshurtsar i olika modeller och storlekar, allt från lådhurtsar med 3, 4 eller 6 lådor till hurtsar med utdragbara lådor samt öppen förvaring där du kan samla pärmar eller andra höga föremål. För dig som vill kunna gömma under viktiga papper eller värdehandlingar som inte får hamna i fel händer, är en hurts med lås ett utmärkt val. Vi hjälper dig att inreda hemmakontoret smart och snyggt! Kombinera gärna din hurts med skrivbord i samma serie för en enhetlig look i ditt hem. Vi erbjuder möbler och inredning för ett komplett hemmakontor, som exempelvis bekväma kontorsstolar och skrivbordsstolar, skrivbordslampor, bokhyllor bland mycket mer.