Byrå REA

318 st produkter
2128813(10).jpg

Byrå REA - hög kvalitet till fyndpris på Black Friday!

Med rätt förvaringsmöbel kan du stuva undan pryttlar och kläder samtidigt som du får en snygg inredningsdetalj. Det finns byråer av olika slag som passar in i olika hem. Hur mycket förvaring behöver du och vilken stil vill du ha på dina möbler? Kanske gömmer sig ditt fynd på vår Black Friday byrå Rea?

Finns det byrå med skåp på rea?

Ja, du kan både hitta en byrå med bara lådor och en byrå med skåp på vår Black Friday-rea. Vi har lite olika modeller tillgängliga med lite olika stil. Kika in hos oss på Trademax och leta upp ditt fynd!

Kan jag måla om en byrå jag köpt på rea?

Du kan hitta en byrå på Trademax Black Friday rea som går att måla om. Du kommer inte behöva måla om din möbel på många år, om du inte vill, färgen som byrån har vid köpet har lång livslängd. Men om du ändrar inredningsstil hemma och vill anpassa din möbel efter det kan det vara kul att måla om din möbel. Byråer i trä och metall går fint att måla om medan ommålning av plast och glasdetaljer kräver djupare hantverkskunskaper eftersom det är svårt att få färgen att fästa på de materialen.

Behöver jag montera en byrå på rea?

Ja, oftast behöver du göra en viss montering av den byrå du köper på Black Friday rean. En byrå är en tung möbel och frakten kräver ofta att den levereras i delar. Hur omfattande monteringen är beror på modell men kan alltid utföras utan specialkunskaper eller specialverktyg. Hör av dig till oss på Trademax kundtjänst om du stöter på problem eller har frågor inför ditt köp, så hjälper vi dig!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
Leverans 2-6 vardagar
REA