Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Byrå i trä

312 st produkter
Visar 24 av 312 produkter
1
...
13

Populära filtreringar

I de flesta familjer blir förvaringsutrymme nästan alltid en bristvara. Kläder som du tycker om vill du ogärna kasta även om de blivit lite äldre. Klädsmak kommer och går. Den kofta eller tröja du köpte för tio år sedan kan bli modern igen. Din syn på slit och släng har ändrats. Du vill leva i en tidsperiod där cirkulär användning av kläder och prylar är inne. Men ett sådant synsätt kräver förvaringsutrymme. Vi på Trademax kan lösa ditt bekymmer, eftersom vi har många byråer i trä att erbjuda dig.

Byrå i trä för alla smaker

  • Vilken storlek på träbyrå behöver jag?

    Utgå från rummet din byrå i trä ska stå i, vilken stil du gillar, om den ska vara hög eller låg, smal eller lång. När du bestämt dig för det är det bara att välja och vraka mellan båra oilka träbyråer som matchar de mått och den stil just du är ute efter.
  • Finns det olika typer av lådor till byråer i trä?

    En låda är väl en låda, kanske du tänker. Moderna byråer i trä kan dock se ut på många sätt. Du kan finna en träbyrå, där lådorna ser ut som resväskor med handtag. En unik kombination av rustik retro och modernt tänk om lådor. Du vill kanske ha en byrå med lådor i olika utformning och färg. Vill du ha en byrå, där lådorna är olika stora och med olika färg. Oavsett stilval hittar du en byrå i trä hos oss på Trademax.
  • Vilka träslag finns byrå i trä i?

    Många byråer har spånskiva som stomme. Men sedan har du fritt val. Byråer kan ha yta med imitation av olika träslag. Du kan också finna byråer i massivt trä. Vill du ha en byrå i exotiskt lövträ, så finns det hos oss på Trademax.