Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spara upp till 60% på utvalda DUNDERdeals!

Visar 24 av 57 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

En byrå i ek är en underbar möbel att förvara alla de där extra sakerna som blir strödda över hela hemmet utan någon egentlig plats. Trademax erbjuder flera olika modeller och varianter av byrå i ek, för att det ska finnas en som passar just dina förvaringsbehov och din inredningsstil. I ekbyrån kan du förvara allt från kläder, leksaker till köksutrustning eller andra småsaker som behöver en dedikerad plats. Liten, stor eller mittemellan, vi har alla storlekar på byrå ek. Bläddra bland vårt stora sortiment av ekbyrå, det finns en till varje rum i hemmet.

En ekbyrå platsar i alla rum

  • Har Trademax en ekbyrå till min hall?

    I en hall finns alltid behov av en byrå. En barnfamilj behöver lättillgängliga utrymmen för vantar, mössor med mera. Sådana kläder måste hittas på sekunden. Det finns aldrig tid att leta längst in i en garderob. Eftersom hallen är det första du ser när du kommer hem vill du har ordning och reda för att bli harmonisk så fort du stiger innanför dörren. En byrå ek ger ett dig alla förutsättningar för ett mer organiserat hem.
  • Kan jag ha en byrå i ek vardagsrummet?

    I ett vardagsrum kommer en byrå ek väl till plats. Du kan köpa en byrå med flera hyllplan, där du kan ställa servis med tallrikar, koppar och fat, som du kanske inte använder varje dag. Du kan också välja en byrå i ek, som liknar en klassisk skänk. Förutom lådor som går att dra ut, får du en överdel med vitrinskåp. Då får du möjlighet att skapa vackra stilleben innanför glasdörrarna på vitrindelen.
  • Har ni byrå ek med dörr och lådor?

    En byrå med en dörr och flera lådor, har ett brett användningsområde. Bakom dörren finns möjlighet att förvara kläder och diverse andra prylar. Lådorna är många och där kan du lägga en rad olika saker. En ek byrå av denna typ placerar du förslagsvis i ett sovrum eller som ett alternativ till ett sideboard.