Skippa sidhuvud och gå vidare.

Handla för minst 5000:- så BJUDER vi på expeditionsavgiften!

Tid kvar:

Visar 24 av 712 produkter
1
...
30

Populära filtreringar

Bra förvaring är praktisk samtidigt som den är estetiskt tilltalande. Här hittar du ett brett sortiment av byråer i olika färger och utföranden. Genom att använda dig av filtreringen till vänster kan du detaljera din sökning så att du lätt hittar rätt. Du kan till exempel välja att bara söka efter en vit byrå, eller att söka efter en designbyrå av ett visst märke. När du bestämt dig är det bara att klicka hem din nya byrå med lådor, som kommer snabbt och säkert hem till dig!

Alla hem behöver minst en byrå

Alla behöver bra förvaring. Byrån har ingen bestämd plats utan passar utmärkt som snygg och stilren förvaring i hemmets alla rum. I vårt gedigna utbud av byråar kan du välja bland olika modeller och storlekar med smarta förvaringslösningar, oavsett om du vill organisera bland kläder eller andra småsaker. Dessutom kan du dekorera avlastningsytan ovanpå byrån med fotoramar, ljusstakar, lampor och andra inredningsdetaljer och ge rummet en extra ombonad känsla. Behöver du extra förvaringsutrymme men har ont om plats hemma? Inga problem, hos oss hittar du allt ifrån en liten byrå till en med riktigt gott om förvaringsutrymme. I vilket rum behöver du extra förvaring?

I sovrummet

Ett hem är inte komplett utan fungerande klädförvaring. Byrån har sedan gamla anor haft en given plats i sovrummet. Det är ett bra alternativ, och komplement, till garderoben som hjälper dig att hålla ordning och reda bland dina kläder och andra accessoarer. Om utrymmet finns så satsa gärna på en rejäl byrå i sovrummet, en med både små och stora lådor där du kan förvara snyggt och lättåtkomligt. Men även för det lilla trånga sovrummet så är en byrå ett bra alternativ. Skapa rymd i det lilla sovrummet med en vit byrå. Det är en välkänd sanning att inredning i vitt har en förminskande effekt.

I hallen

I hallen skapas det första intrycket av ditt hem. Smart, praktisk och snygg förvaring är därför av högsta prioritet för en inbjudande och välkomponerad hall. Bland ytterkläder, träningskläder, vantar, mössor och allt annat vi gärna har nära till hands blir hallen lätt en enda stor röra. Se till att inreda din hall med en ordentlig hallbyrå. Byråar kan rymma allt och ger en illusion av ett perfekt organiserat liv. Med en stor byrå med flera lådor har du gott om förvaringsmöjligheter, och varför inte ge varje familjemedlem var sin låda? Hos oss hittar du snygga byråer för alla typer av hall- och entréutrymmen. Bor du trångt så kan en smal byrå i hallen vara ett bra alternativ. Behöver du komplettera med ytterligare förvaring i hallen så erbjuder vi även sittmöbler med förvaring, skoförvaring, samt klädhängare, hatthyllor och andra praktiska hallmöbler

I barnrummet

Det råder ingen som helst tvekan om att barnrum behöver smarta förvaringslösningar. En byrå är ett utmärkt val för att hålla ordning och reda bland leksaker, kläder och mycket mer. “Ligg lågt” och välj en låg byrå till barnens rum så att de själva kan hålla ordning och reda bland sina leksaker. Eller välj en hög byrå där du kan förvara kläder och leksaker på ett smart och organiserat. Placera leksaker och annat som du önskar att barnet ska kunna komma åt i de nedre lådorna, och låt de översta lådor bli en förvaringsplats för sådant som du önskar hålla bortom räckhåll för de små. Letar du efter fler smarta förvaringslösningar så hittar du olika förvaringsmöbler till barnrum här.

I köket 

Som sagt, en byrå med lådor passar i stort sett överallt i bostaden - så även i köket. Vi erbjuder byråer som passar utmärkt till även köksförvaring. Om du inte har utrymme för en köksö kan faktiskt en byrå vara ett kreativt och mindre platskrävande alternativ. Behöver du ytterligare förvaringsmöbler i köket eller i matsalen erbjuder vi även ett gediget utbud av vitrinskåp, sideboards och skänkar.  

 

Rätt byrå för dig

En bra byrå smälter in i och kompletterar din inredning och är en möbel som du väljer lika mycket för dess utseende som för dess egenskaper. Därför erbjuder vi ett gediget och varierat utbud av byråer i en mängd olika storlekar, modeller och utföranden. Du hittar våra byråer i standarddjup som 30, 35 och 40 cm. Vi vill ändå påstå att vi har en byrå för alla hem och behov, oavsett smak och stil. Vi erbjuder allt från klassiska och stilrena byråer, till moderna och trendiga. Kanske är en uttrycksfull och vacker gustaviansk byrå något för dig? Eller en tidlöst elegant vit, svart eller grå byrå? Här hittar du något för alla! Välj mellan byråer i material som:

  • teak
  • trä
  • furu
  • björk
  • högglans

 

Ett smart tips är att köpa två byråer och ställa dem bredvid varandra. På så sätt kan du få ett snyggt och helt unikt sideboard! Om du är ute efter en byrå med riktigt många lådor kan någon av våra vackra köpmansdiskar vara ett bra alternativ för dig.

 

Köp billig byrå online hos Trademax

Din inredning tjänar på bra förvaring, och du tjänar på att beställa den från oss. Vi gör det enkelt för dig att handla högkvalitativa och billiga byråer online. Du kan känna dig trygg med hur vi hanterar ditt köp, och din byrå levereras till dig på ett snabbt och säkert sätt. Förnya ditt hem med en byrå som passar din stil och smak, och som gör din plånbok glad. Rensa i röran eller gör plats för mer – en ny byrå betyder nya möjligheter!