Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 44 produkter
12

Populära filtreringar

En bordslampa i vitt blir aldrig fel då den matchar alla andra färger som finns i hemmet. Här på Trademax finner du ett stort utbud av vita bordslampor. Du kan välja bland olika material och utföranden för att hitta din egen favorit av vit bordslampa. En vacker vit bordslampa är tidlös och den kan användas vid många olika tillfällen. Vi har allt från en enkel liten sänglampa till större och eleganta bordslampor i antik stil. Du är välkommen att ta ett titt på våra härliga vita bordslampor för att hitta just den lampan som faller dig i smaken.

En vit bordslampa smälter in bra i övrig inredning

  • I vilket rum passar en vit bordslampa?

    En bordslampa i vitt passar i alla slags rum, och du har en mängd med olika utföranden att välja bland. Oavsett om rummet är inrett i en modern eller gammaldags stil kan du med fördel placera en vit bordslampa där. En vit bordslampa är också fin att placera ute på en veranda eller en altan. Vi har även lite roliga och annorlunda varianter som passar fint i ett barnrum.
  • När kan jag behöva en vit bordslampa?

    Det finns många tillfällen då du kan ha användning av en vit bordslampa. Du kanske behöver en fin sänglampa eller en vacker myslampa till vardagsrummet. Vi har även praktiska vita bordslampor som passar bra som arbetsbelysning på ett skrivbord. Du kan också använda en vit bordslampa då du sitter och läser eller handarbetar. Det finns en lampa för allas behov och önskemål.
  • Vilken stämning ger en vit bordslampa?

    En vit bordslampa ger en härlig och mysig stämning i hemmet. Vilken sorts känsla den ger beror på modell. Hos oss på Trademax hittar du ett flertal olika dekorativa vita bordslampor att välja bland. Oavsett vilken stämning du vill att lampan ska ge så hittar du den hos oss.