Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Svart bordslampa

31 st produkter
Visar 24 av 31 produkter
12

Populära filtreringar

En bordslampa är mer än en ljuskälla man ställer på bordet. Det är en dekoration. Med rätt sorts bordslampa kan man piffa till sin inredning och ge nytt liv åt rummet. Med en svart bordslampa får man en stilren och stark design som passar många olika stilar, antingen för att lugna ner ett lite yvigt rum eller förstärka det klassiska intrycket av en miljö. Svart är en nyans som passar fint ihop med nästan vilken annan färg som helst, så med en svart bordslampa har man många möjligheter. Titta in på vårt sortiment av svarta bordslampor hos oss på Trademax.

Svart bordslampa passar i många miljöer

 • Var kan jag placera en svart bordslampa?

  Trademax bordslampor är tänkta att kunna användas på många olika ställen i hemmet. Att det heter bordslampa innebär inte att lampan enbart kan placeras på ett bord. Du kan ha en svart bordslampa i fönsterkarmen, på byrån, på nattduksbordet som läslampa eller i hallen. Du väljer helt själv var du tycker att din svarta bordslampa passar bäst i ditt hem.
 • Vilken sockel har min svarta bordslampa?

  De flesta svarta bordslampor Trademax erbjuder har antingen en E14 sockel eller en E27 sockel. De flesta typer av glödlampor som passar i en bordslampa svart finns i den storleken på sockel, så det är inga problem att hitta en passande glöd eller LED-lampa till din nya svarta bordslampa. Om du är osäker på vilken sockel du behöver i lampan kan du mäta den, E14 betyder att den är 14 mm bred, eller höra av dig till oss på kundtjänst så hjälper vi dig.
 • Kan jag ha LED-belysning i min svarta bordslampa?

  Absolut, många lågenergilampor, även LED-lampor, har en klassisk sockel och går utmärkt att sätta i en svart bordslampa. LED-lampor hittar man i vanliga butiker och det finns många fördelar med LED-lampor. De håller länge, man kan få dem i många olika färger och de drar mycket lite energi.
 • Hur lång är sladden till en svart bordslampa?

  Sladdlängden varierar mellan olika modeller av svart bordslampa. Sladden brukar vara mellan ungefär 1,5 och 2 meter. Det går alltid att sätta en förlängningssladd om du behöver en längre räckvidd. Om sladdlängden är viktig för dig kan du titta på lampans specifikationer eller kontakta vår kundservice så hjälper vi gärna till.