Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 19 av 19 produkter

Populära filtreringar

En viktig funktion för en bordslampa är naturligtvis att belysa ett bord. Men en guldig bordslampa skapar även en viss atmosfär i ett rum. Många bordslampor placeras på sidobord och tjänar främst som ett dekorativt inslag i ett rum. Sådana lampor har ofta ett svagt ljus som kombineras med en lampskärm som egentligen avskärmar ljuset. Inte sällan riktas ljuskällan nedåt och bordslampan blir därmed närmast en svag punktbelysning. En bordslampa guld tillverkas ofta med detaljer i mässing som ger lampan sin guldglans. Hos oss på Trademax kan du finna den bordslampa i guld som passar till din hemmiljö.

Vackra guldiga bordslampor

  • Hur tillverkas en guldig bordslampa?

    Designers av bordslampor sätter kreativitet i främst. Foten på en bordslampa guld kan tillexempel vara i metall eller mässing. En bordslampa med fot i metall blir smäcker och stilren. Bordslampor i keramik gör ett robust intryck men är samtidigt eleganta, speciellt om lampfoten har inslag av guld. Det finns inga strikta regler för hur en lampskärm ska se ut. Vad sägs om en skärm som utformats som ett glasklot? Men naturligtvis finns det mer traditionella lampskärmar i textilmaterial i flera olika färger till din gudliga bordslampa
  • Måste en bordslampa i guld ha skärm?

    Nej, varför ska du ha en skärm som döljer en LED-lampa. En glödlampa kan rätt exponerad ge ett sparsmakat men spännande intryck. Fördelen är naturligtvis att en sådan bordslampa guld sprider sitt härliga ljus i rummet. Om lampan placeras på ett sidobord blir den lämplig som ett punktljus.
  • Finns det i bordslampor i guld med glaskupa?

    Istället för lampskärm i textil kan själva glödlampan sitta i en kupa av klarglas. Glödlampan kommer att synas, men vad gör det? En bordslampa i guld med glaskupa som en halvsfär, pryder sin plats i såväl en klassisk som en mer modern miljö. Hos oss på Trademax hittar du alla typer av bordslampor med guldglans.