Bordslampa i trä

60 st produkter
Kampanj
  • Trä
1808913(7).jpg

Om du vill skapa en mysig och ombonad känsla i ett rum kan du välja en bordslampa i trä. Trademax erbjuder dig ett flertal stilrena bordslampor i trä för alla hem. Du kanske behöver en sänglampa eller en skrivbordslampa? Vi har även härliga bordslampor i trä som lyser fint i en bokhylla, på ett bord, i ett fönster eller ute på verandan. Med en bordslampa i trä från Trademax sprider du ett stämningsfullt ljus i ditt hem. Du har ett flertal olika modeller att välja bland för att hitta just din favorit.

Skapa trivsel i rummet med en bordslampa i trä

Vilket ljus ger en bordslampa i trä?

Vilket slags ljus en bordslampa i trä ger beror på vilken modell du väljer. De flesta bordslampor i trä som du hittar hos oss passar bäst som läslampa eller som en stämningsfull mysbelysning. Om du behöver en rejäl arbetsbelysning kan vi erbjuda andra bordslampor som är mer passande. Du kan behöva komplettera med en glödlampa om ljuskälla inte ingår. Hos oss på Trademax kan du även köpa en passande glödlampa.

Kan en bordslampa i trä bli omodern?

När du köper en bordslampa i trä hos Trademax får du en bordslampa som aldrig blir omodern. Möbler och lampor i trä är tidlösa och passar lika fint igår, i dag och i framtiden. Du kan välja en klassisk bordslampa, eller en unik bordslampa som sticker ut.

I vilket rum passar en bordslampa i trä?

Oavsett vilket rum som behöver en bordslampa kan du välja en i trä. Trä gifter sig bra med de flesta färger. Du behöver inte vara orolig för att lampan inte passar ihop med övrig inredning i hemmet. En bordslampa i trä kan du placera i alla typer av rum för att få ett mysigt och behagligt ljus. Tänk dock på att bordslamporna inte är avsedda för våtutrymmen.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material (1)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj