Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Bordslampa i trä

8 st produkter
Visar 8 av 8 produkter

Populära filtreringar

Om du vill skapa en mysig och ombonad känsla i ett rum kan du välja en bordslampa i trä. Trademax erbjuder dig ett flertal stilrena bordslampor i trä för alla hem. Du kanske behöver en sänglampa eller en skrivbordslampa? Vi har även härliga bordslampor i trä som lyser fint i en bokhylla, på ett bord, i ett fönster eller ute på verandan. Med en bordslampa i trä från Trademax sprider du ett stämningsfullt ljus i ditt hem. Du har ett flertal olika modeller att välja bland för att hitta just din favorit.

Skapa trivsel i rummet med en bordslampa i trä

  • Vilket ljus ger en bordslampa i trä?

    Vilket slags ljus en bordslampa i trä ger beror på vilken modell du väljer. De flesta bordslampor i trä som du hittar hos oss passar bäst som läslampa eller som en stämningsfull mysbelysning. Om du behöver en rejäl arbetsbelysning kan vi erbjuda andra bordslampor som är mer passande. Du kan behöva komplettera med en glödlampa om ljuskälla inte ingår. Hos oss på Trademax kan du även köpa en passande glödlampa.
  • Kan en bordslampa i trä bli omodern?

    När du köper en bordslampa i trä hos Trademax får du en bordslampa som aldrig blir omodern. Möbler och lampor i trä är tidlösa och passar lika fint igår, i dag och i framtiden. Du kan välja en klassisk bordslampa, eller en unik bordslampa som sticker ut.