Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 98 produkter
1
...
5

Om du letar efter stående fönsterbelysning har du kommit till rätt ställe. Genom att addera en lampa på fot till ditt fönster skapar du olika dimensioner och ger ditt hem ett stämningsfullt intryck. Lys upp ditt hem med lampor i olika storlekar, modeller och färger. Välkommen att utforska vårt breda sortiment av billiga fönsterlampor på fot.

Vanliga frågor och svar

  • Vad ska jag tänka på vid val av fönsterlampa på fot?

    Oftast så används fönsterlampor på fot som ett dekorativt inslag snarare än punktbelysning. Det innebär att kravet på belysning inte är lika stor som i allmänna utrymmen. Välj gärna en stående fönsterlampa med ett varmt ljus för ett mysigare intryck. Du behöver även ha i åtanke storleken på din fönsterbräda, så höjden och bredden på lampan inte tar upp för mycket plats i ditt fönster.
  • Hur inreder jag mitt fönster med lampa på fot?

    Det är viktig att du väljer rätt storlek på din stående fönsterlampa i förhållande till storleken på ditt fönster. Det är lätt att en liten fönsterlampa på fot kan upplevas som malplacerad medan en stor fönsterlampa kan skymma både utsikt och ljusinsläpp. Det är även viktigt att lampans fot och skärm får plats på fönsterbrädan. Lämna gärna några centimeter runt om, då vet du att din fönsterbelysning får plats.
  • Kan jag köpa billiga fönsterlampor på fot hos Trademax?

    Hos Trademax hittar du flera olika modeller av bordslampor på fot. Vi erbjuder bland annat trendiga och klassiska modeller samt fönsterlampor i olika material. Botanisera dig bland vårt stora utbud och beställ den lampa som bäst passar ditt fönster.