Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Bordslampa i mässing

10 st produkter
Visar 10 av 10 produkter

Populära filtreringar

Lys upp din tillvaro och skaffa en bordslampa i mässing. Att snåla på ordentligt ljus i hemmet är en dålig metod att spara pengar. Sådant gillar inte dina ögon. Du anstränger din syn och du blir trött i onödan. Om du arbetar hemifrån, är det ännu värre. Då får du ödsla tid på att leta efter saker i ett halvmörker. Skaffa istället en bordslampa i mässing. Den ger dig inte bara ett behagligt ljus utan är dessutom vacker att beskåda. Vi på Trademax har en rad bordslampor, som är både praktiska och eleganta.

Lys upp rummet med en bordslampa i mässing

  • Vilka fördelar har en bordslampa i mässing?

    Jämfört med en tak- eller vägglampa, lyser en bordslampa upp på utvalt ställe. Du eller någon annan kring ett bord skymmer inte ljuskäglan. Vid en middag med din käresta kan du naturligtvis skapa ett romantiskt ljus. En bordslampa i mässing ger ett skimmer av guld och förhöjer en stämningsfull afton. Du kan välja bland många olika skärmar som passar just din bordslampa. En praktisk fördel med en bordslampa är att den går att flytta och behöver inte, trots namnet stå på ett bord. Ställ din bordslampa mässing i ett fönster, på en byrå eller där du känner för. Det finns inga rätt eller fel!
  • Kan en bordslampa i mässing ställas på fönsterkarmen?

    Att ha en bordslampa i mässing utplacerad på en fönsterkarm skapar en trivsam hemmiljö. Du får en vacker belysning och ett inbjudande ljus sett utifrån. En bordslampa i mässing kan ha många olika skärmtyper. Några skärmar är i klassisk stil, medan andra är moderna och närmast lekfulla. Låt fönsterkarmens lampa visa gäster och grannar vem du är.
  • Finns det bordslampa i mässing till skrivbord?

    En bordslampa i mässing passar utmärkt på ett skrivbord. För övrigt kan du välja en bordslampa i mässing i många olika stilar, kanske en som är klassisk eller ytterst modern. Hos oss på Trademax hittar du hela spännvidden av stilar på skrivbordslampor. Inte minst kan du välja mellan olika färger på bordslampans skärm.