Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 24 av 189 produkter
1
...
8

Populära filtreringar

Letar du efter en utesoffa i trä som kan göra din uteplats till en oas? Då har du kommit rätt! Hos Trademax hittar du ett stort utbud av utesoffor i trä som ger en naturlig och avslappnad känsla till din uteplats. Med en utesoffa i trä kan du skapa en mysig och avslappnad miljö där du kan koppla av och njuta av naturen. Välj mellan olika storlekar och modeller för att hitta den perfekta utesoffan för just din utomhusmiljö.

Kan jag ha min utesoffa i trä utomhus hela året?

Ja, en utesoffa i trä kan stå utomhus året runt, men för att förlänga livslängden på din möbel rekommenderar vi att täcka över den eller förvara den inomhus under vinterhalvåret eller vid mycket regn. För att behålla utseendet och livslängden på din utesoffa i trä rekommenderas det att underhålla den regelbundet. Träet kan behöva oljas in eller målas om för att skydda mot fukt och UV-strålar. Se till att följa tillverkarens rekommendationer för underhåll av din specifika utesoffa.

Kan jag ha dynor på min utesoffa i trä?

Absolut! Hos Trademax hittar du ett brett utbud av dynor som passar till utesoffor i trä. Dynorna ger extra komfort och stil till din möbel och kan enkelt bytas ut för att förnya din utesoffa efter några säsonger.

Kan jag ha min utesoffa på altanen?

Ja, du kan ha din utesoffa i trä på altanen, men se till att mäta utrymmet noggrant för att välja rätt storlek på din soffa. En utesoffa på altanen kan skapa en avslappnad och mysig miljö där du kan njuta av sommaren med vänner och familj.