Trädgårdssoffa

49 st produkter
1311308(8).jpg

En trädgårdssoffa är en klassiskt vacker utemöbel som blir ett estetiskt blickfång i din trädgård, särskilt om du piffar till den med färgglada dynor. Det är också praktiskt med en liten trädgårdssoffa som du kan placera och flytta runt lite överallt i trädgården. Letar du efter en vit trädgårdssoffa i trä, har du kommit helt rätt! På Trademax har vi en rad olika trädgårdssoffor att välja bland, och när du bestämt dig levererar vi den hem till dörren med fri frakt.

Trädgårdssoffa i sommar?

Hos Trademax har vi en trädgårdssoffa för varje trädgård, uteplats, balkong eller berså. Drömmer du om en vacker trädgårdssoffa i trä - vit, grå eller brun - eller en utesoffa i konstrotting, kan du hitta den hos oss. Här kan du också köpa trädgårdssoffa i aluminium, i klassisk parkmodell eller rullsoffan - den så kallade “Du och jag soffan” som har ett praktiskt, fast bord mellan stolarna. 

Många av våra utesoffor är tillverkade i svenskt furu med FSC-stämpel, märket för ansvarsfullt skogsbruk. Träet kommer från Norrlands tallskogar och möblerna tillverkas i Småland. Det innebär att inga långa resor över världshaven behöver göras. Materialet är också fritt från tillsatser av miljöfarliga ämnen. Det är vad vi kallar svenskt hantverk med tradition!

Tänk på att trä är ett levande material som reagerar på fukt och temperaturförändringar. Därför rekommenderar vi ett möbelskydd när soffan utsätts för mycket nederbörd.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Vattentät
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Form
Stapelbar
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Avtagbar klädsel
Hopfällbar
Leverans 2-6 vardagar