Trädgårdssoffa

8 st produkter
131827(5).jpg

En trädgårdssoffa är en både praktisk och vacker utemöbel. Trademax erbjuder dig ett flertal olika trädgårdssoffor. Du kan välja bland olika material, storlekar och färger för att hitta den soffa som passar bäst för ditt behov och dina önskemål. Vi har allt ifrån en enkel parksoffa till en robust trädgårdssoffa i konstrotting. En härlig trädgårdssoffa har många användningsområden. I den kan du sitta och beskåda den vackra trädgården eller ta en tupplur. Soffan är även en fin plats att sitta och koppla av på, med en bok eller en fika. Hos Trademax hittar du trädgårdssoffan du alltid drömt om.

Låt en vacker trädgårdssoffa vara i blickfånget

Var kan jag placera en trädgårdssoffa?

Trademax har många fina trädgårdssoffor som kan placeras på lite olika platser. Du kan ställa soffan ute i trädgården eller på en uteplats. Vi har även mindre storlek på soffor som får plats på en balkong. En trädgårdssoffa kan också placeras på en brygga. Där kan du sitta och njuta och blicka ut över vattnet. Du kan placera din trädgårdssoffa där du själv tycker att det behövs något fint att sitta i.

Hur många kan sitta i en trädgårdssoffa?

Vi erbjuder trädgårdssoffor med olika antal sittplatser. Det finns till exempel små fina soffor med två sittplatser. Sedan har vi ett flertal olika storlekar på trädgårdssoffor med ända upp till sex sittplatser.

Sitter jag bekvämt i en trädgårdssoffa?

Du sitter mycket bekvämt i en trädgårdssoffa med mjuka och sköna dynor. Om du köper en trädgårdssoffa utan dynor kan du själva välja om du vill komplettera med dynor. I några av våra modeller kan du även ligga skönt om du vill ta en liten tupplur.

Hur skyddar jag min trädgårdssoffa?

För att skydda din trädgårdssoffa från sol och nederbörd kan du använda ett möbelskydd. Du kan köpa ett passande möbelskydd hos oss på Trademax.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)