Skippa sidhuvud och gå vidare.

Handla för minst 5000:- så BJUDER vi på expeditionsavgiften!

Tid kvar:

Visar 4 av 4 produkter

En hängsoffa är en skön vilstol och en gungande hammock i ett. Visst är väl en hängsoffa utomhus den ultimata utemöbeln, som kombinerar det estetiskt vackra och det avkopplande funktionella? Här kan du spendera många sköna sommarkvällar, lätt gungande och drömmande, kanske med något gott att dricka. En hängsoffa är perfekt för verandan, uterummet eller under ett träd i trädgården. Trademax erbjuder en rad olika hängsoffor för dig som vill ha sommarens skönaste häng.

Slappna av i en skön hängsoffa utomhus

En hängsoffa utomhus är den perfekta platsen för avkoppling när du behöver det som mest. Vi har olika varianter av hängsoffor med och utan tak. Ett litet tak över huvudet kan vara skönt när solen står som högst för att skydda hud och ögon. Hos Trademax hittar du även trendiga och billiga hängstolar. Hängstolen är optimal för dig som har en mindre uteplats eller balkong.

Många av våra hängsoffor är tillverkade i konstrotting. En möbel gjord av konstrotting är i princip underhållsfri. Materialet är hållbart och kräver väldigt lite underhåll. Konstrotting är tåligt och väderbeständigt, vilket gör det till ett bra val för utemöbler. Materialet är UV-beständigt och kan lämnas i direkt solljus också under längre tider. Normalt torkar eller spricker inte konstrotting på det vis som traditionellt flätade produkter ofta gör.