Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 24 av 69 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

I en hammock kan du sitta en ljummen sommarkväll bredvid någon du tycker om och bara gunga lätt, fram och tillbaka. En hammock ger dig helt enkelt mer kvalitetstid med dina nära och kära! Våra klassiska hammockar möjliggör många härliga stunder i trädgården där alla världsliga problem blir mindre relevanta och du helt och fullt kan njuta av ögonblicket och livet. Är du på jakt efter att köpa hammock? Hos oss på Trademax hittar du många olika modeller, samt hammocktak, hammockdynor och hammockskydd. 

Njut av sommaren i en hammock

Sommaren känns alltid lite närmare när det är tid för att köpa hammock! Utemöbeln som är gjord för bringa lugn och njutningsfulla stunder för dig och dina närmaste. Letar du efter en hammock i trä? Då har du kommit helt rätt! Våra hammockar i trä kommer i en rad olika färger och utföranden. Dessutom har vi hammocktak i väderbeständigt material och inte minst hammockdynor som gör din hammock både snyggare och bekvämare. Hos oss hittar också hammockskydd som skyddar mot väder och vind. Ett prisvärt och enkelt sätt att öka livslängden på din hammock. 

Många av våra hammockar är tillverkade i svenskt furu med FSC-stämpel, märket för ansvarsfullt skogsbruk. Träet kommer från tallskogarna i norra Sverige och möblerna tillverkas i Småland. Det innebär att inga långa resor över haven behöver göras. Materialet har inte heller några tillsatser av miljöfarliga ämnen. Bara svenskt, klassiskt hantverk i en hammock från Hillerstorp.

Har du inte tillräckligt med utrymme för en hammock i trädgården kan vi erbjuda andra likvärdiga alternativ som hängstol och hängmatta. Dessa tar inte lika mycket plats i anspråk, men har samma gungande, avkopplande egenskaper som en hammock.