Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Prisvärda solsegel & segelduk på nätet

114 st produkter
Visar 24 av 114 produkter
1
...
5

Populära filtreringar

Har du svårt att bestämma dig för hur du ska ta skydd när solens starka strålar är på besök? Vi på Trademax har ett stort utbud av solskydd och solsegel är ett av dem. Ett solsegel är ett enkelt sätt att lyfta upp din trädgård eller altan på. Solsegel är ett trendigt och flexibelt alternativ till ett parasoll. Med en segelduk slipper du markstående stativ och hela konstruktionen av din uteplats blir smidigare och känns helt plötsligt mer öppen och rymlig. Att använda en solduk istället för parasoll är både modernt och trendigt. Vi på Trademax erbjuder exklusiva solsegel i många olika utföranden.

Solsegel för alla tillfällen

Förgyll din uteplats med ett exklusivt och stilrent solsegel från Trademax. Det är enkelt sätt att lyfta upp din uteplats på ett lika enkelt och snyggt sätt. Det är lätt att ett solskydd bleknar när det står i direkt solljus, men att välja ett vitt solsegel är ett utmärkt sätt att förhindra det. Ett tips är att kombinera mer än bara ett solsegel som du kan placera över varandra. Det skapar grafiska, stilrena och harmoniska inslag på din uteplats. 
 

Solsegel – ett trendigt alternativ

Ett solsegel är ett trendigt alternativ och kan kombineras med många olika inredningsstilar. Ett solsegel skulle kunna beskrivas som ett trendigare alternativ till ett parasoll. Du skapar ett luftigt och öppet rum på din uteplats med ett solsegel samtidigt som du skyddar dig och dina möbler från solstrålar, blåst och regnskurar. Ett solsegel spänns ofta upp med ett par nätta stänger och linor. Spänn seglet över din altan eller uteplats för att skapa en avslappnad och behaglig oasis i trädgården. Våra solsegel är tillverkade i polyester som är ett väldigt slitstarkt och tåligt material, men inte helt vattentåligt. Solsegel är ett flexibelt och snyggt solskydd som hjälper dig att njuta lite mer och lite längre av sommaren. Spana in vårt stora utbud av olika solskydd och beställ ett på Trademax online redan idag.

Var inte rädd för att använda dig av naturens tillgångar för att fästa ditt solsegel. Fäst det exempelvis på ett träd. Njut under den välbehövliga skuggan när det är som varmast och få din uteplats att kännas mer inbjudande med hjälp av ett solsegel!