Markis

998 st produkter
Kampanj
1735818(1).jpg
Populära filtreringar

En snygg och billig markis är alltid rätt. En markis skyddar mot insyn och mot för starkt solljus. En markis utomhus skapar avskilda ytor och rum i din utemiljö. Billiga markiser kan du använda på balkongen eller i trädgården. Markiser finns numera online i många olika färger, mönster och modeller, så passa på och köp dina nya markiser från oss på Trademax.

Markiser för alla platser och tillfällen

Är det tillåtet att sätta upp markiser på min balkong?

Ja, du får sätta upp markiser på din balkong för att skydda den från starkt solsken, vinddrag och insyn. Du kan skapa ett eget mysigt uterum helt skyddat från omvärlden. Välj antingen balkongskärm, sidomarkis, kassettmarkis eller bådadera. Bor du i hyres- eller bostadsrätt är det alltid bra att kolla med föreningen och deras stadgar innan markiser sätts upp.

Hur monterar man en markis?

Du monterar en markis lite olika beroende på vilken typ av markis det handlar om. När du ska köpa markis och hittar en markis billigt online kommer det med en monteringsanvisning. Till vissa billiga markiser kan du också köpa ett separat monteringskit från oss.

I vilka material finns markiser att köpa billigt?

Det vanligaste materialet är ett grovt canvastyg. Det finns även markiser i lättmetall och andra lättskötta material. Den gemensamma nämnaren är att de hjälper dig att skapa två typer av avskildhet samtidigt - insynsskydd och skydd mot väder och vind.

Hur tvättar man markiser?

Det beror på materialet. Beroende på vilken typ av tvättmaskin du har så kan en markis vara lite för stor och tung för din tvättmaskin, men du kan använda textilschampoo. Är textilen bara lite smutsig, eller är det de hårda ytorna, exempelvis metall som är smutsiga är bara att torka av med en fuktig trasa.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj