Trendiga skärm- och vindskydd för din altan, balkong eller trädgård

Visar 135 prisvärda produkter
Sortera på

Hos oss på Trademax hittar du skärm- och vindskydd för dig och din uteplats. Det funkar galant att placera ett vindskydd på såväl altanen, som i trädgården eller på balkongen. Vi erbjuder prisvärda vind- och skärmskydd i aluminium och slitstark polyester, i olika storlekar i klassiskt svart. Vindskyddet är utdragbart och enkelt att fästa i en stolpe eller i ett träd med sina praktiska handtag. Med ett skärmskydd får du en härlig och vindstilla plats i lä för trivsamma stunder på din uteplats.

3 snabba tips på var du kan placera ditt skärm- och vindskydd

BALKONGEN: Ett vindskydd på balkongen är ett perfekt sätt att både skapa en stilistisk yta samtidigt som du slipper insynen och kan få vara ifred en stund för dig själv. På så sätt får du en behagligare och bättre upplevelse av din uteplats. Pryd gärna med stora växter för en tropisk känsla och för att minska insynen ytterligare.  

TRÄDGÅRDEN: Ett skärmskydd är en oerhört flexibel inredningsdetalj och den perfekta barriären mot kyliga vindar. Trademax tillhandahåller ett utdragbart vindskydd som passar perfekt för din trädgård. Anpassa ditt val av placering efter vinden, så får du alltid rofyllda stunder i den levande grönskan.

ALTANEN: Ett svart skärm- och vindskydd är enkelt att matcha och kan mixas med många olika färger. Skapa en känsla av modern lyx och kombinera med färger som trendar. Svart skapar dramatiska effekter, särskilt kombinerat med många gröna växter. 

 

Fördelar med att välja skärm- och vindskydd

  • Flexibelt
  • Skyddar mot solen
  • Skyddar dig från vinden
  • Utdragbart 
     

Sola, koppla av eller njut av din favoritbok utan att störas av ständiga vindpustar med skärmskydd från Trademax.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Pris
Från(kr)
Till(kr)