Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 5 av 5 produkter

En hammock kan vara den perfekta platsen för avkoppling och vila i trädgården. Men när hösten och vintern kommer kan det vara en utmaning att skydda din hammock från regn, snö och vind. Ett hammockskydd kan vara en räddning för att skydda din hammock och förlänga dess livslängd. Skyddet är också ett bra sätt att säkerställa att din hammock är ren och redo att användas igen när värmen kommer tillbaka. Hos Trademax hittar du ett brett utbud av hammockskydd som passar till olika storlekar och modeller av hammockar.

Vilka storlekar finns det på hammockskydd hos Trademax?

Hos Trademax hittar du hammockskydd i olika storlekar som passar till de flesta hammockar på marknaden. Se till att mäta din hammock noggrant för att välja rätt storlek på skyddet.

Vilka material är hammockskydden tillverkade av?

Hammockskydd på Trademax är tillverkade av högkvalitativt och tåligt material som skyddar din hammock mot väder och vind. De vanligaste materialen är polyester och PVC, som är vattentäta och UV-resistenta.

Kan jag tvätta mitt hammockskydd?

Ja, hammockskydd kan tvättas för hand eller i tvättmaskin. Se till att följa tvättråden som följer med skyddet för att undvika att skada materialet.

Hur förvarar jag mitt hammockskydd när det inte används?

Förvara ditt hammockskydd på en torr och ren plats när det inte används. Se till att det är helt torrt innan du lägger undan det för att undvika mögel- eller mögellukt.