Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Visar 24 av 25 produkter
12

Om du är den som grillar året om, är grillöverdrag ett måste till din grill. Oavsett om din grill står ute eller inte, ska du alltid skydda den. På så vis förlänger du din grills livstid och du kommer kunna grilla flera år framöver. Hos oss på Trademax hittar du olika modeller på överdrag till grill så här finns säkert ett som passar din grill. Välkommen att utforska vårt stora utbud överdrag grill!

Grillning i många år framöver med hjälp av ett grillöverdrag

  • Vilka grillöverdrag finns det?

    Vill du med säkerhet veta att ditt överdrag grill passar är det bäst att köpa ett grillskydd som är speciellt anpassat efter din grillmodell. Självklart erbjuder vi på Trademax överdrag till grill som passar olika modeller på grillar. Vi har grillöverdrag som passar om du har en stor grillmodell men även för dem som äger mindre grillar. Oavsett vilken typ av grill du har, hittar du ett skydd till din grill hos oss.
  • Vad ska jag tänka på vid val av grillskydd?

    Först och främst behöver du välja ett överdrag till grill som passar just din modell av grill. Du behöver även se till att du väljer ett grillöverdrag i ett tyg som andas bra, annars finns risken att du stänger inne fukt som kan orsaka rost och i oturliga fall även mögel. Grillöverdraget bör vara vattenresistent, så inte regn eller snö kommer igenom tyget. Hos Trademax hittar du överdrag grill i olika material som klarar alla typer av väderförhållanden.
  • Varför behöver jag ett grillöverdrag?

    Eftersom en grill allt som oftast står utomhus är det alltid bra att köpa ett skydd till din grill för att den ska hålla så länge som möjligt. Med hjälp av ett grillöverdrag skyddar du din grill mot alla möjliga väderförhållanden och yttre påfrestningar. Med andra ord så hjälper ett överdrag din grill att hålla längre samtidigt som den alltid kommer se sprillans ny ut. Även om din grill står inne under vinterhalvåret är det viktigt att ha ett överdrag till grillen, då minimerar du risken att den skulle få repor om någon eller något råkar stöta in i den eller att den blir dammig.