categoryTopBlock

Soffgrupper för balkong

35soffgrupper för balkong på rea
Balkongmöbler
Cyber Monday

Skapa ett trivsamt uterum med en soffgrupp på balkongen

Genom att inreda din balkong på ett trivsamt sätt kan du skapa ett extra rum att vilja tillbringa tid på under sommarsäsongen. Balkongens mest centrala möbel är utan tvekan bordet med tillhörande stolar eller soffgrupp.

Vad skiljer balkongmöbler från andra utemöbler?

Det som skiljer en balkong från altanen, terrassen eller uteplatsen är ofta utrymmet. De flesta balkonger är relativt små i jämförelse med övriga alternativ varför man får välja utemöbler därefter. Det finns också ett skäl till varför många soffgrupper anpassade efter balkonger är tillverkade i konstrotting, metall eller plast. Dessa material är nämligen mycket lätta, vilket är en fördel om man ska kånka dem uppför trapporna och ut på balkongen.

Vad finns det för olika slags soffgrupper för balkonger?

Här på Trademax hittar du billiga soffgrupper i olika färger, material och utföranden.Vi har både 2-sitsiga och 3-sitsiga loungesoffor. Välj mellan färdiga loungegrupper eller köp bord, soffa och fåtölj separat.

Hur tar jag hand om mina balkongmöbler?

När det kommer till utemöbler beror skötselråden på vilket material möblerna är gjorda av. Många balkongmöbler är tillverkade i plast och konstrotting, vilket är mycket lättskötta material. Tvätta bara med vatten och milt rengöringsmedel.

Vad ska jag tänka på när jag inreder min balkong?

Belysning, textilier och blommor är säkra knep för en ombonad balkong. Kom ihåg att utrymmet är begränsat och undvik stora möbler som tar alltför mycket plats. Fundera även på hur mycket jobb du är beredd att lägga ner på möbelskötsel när det kommer till val av material på soffgruppen.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Antal stolar
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Cyber Monday
Leverans 2-6 vardagar
Cyber Monday