categoryTopBlock

Hängande balkongbord

9st produkter
Balkongbord
Kampanj

Vill du spara plats på din balkong men ändå ha bra med avlastningsyta? Då är ett hängande balkongbord perfekt för dig. Med sin praktiska och snygga design fungerar bordet som ett perfekt komplement till alla balkonger. Hos oss på Trademax hittar du hängande bord i olika storlekar, såväl stort som litet. Välkommen att utforska vårt breda sortiment och beställ det bord som du tycker är snyggast.

Vanliga frågor om hängande och fällbart balkongbord

Hur placerar jag ett hängande balkongbord?

Vanligtvis placerar du ditt balkongbord hängande på ditt balkongräcke. Ett balkongbord som du hänger på ditt räcke tar heller inte upp så mycket plats. Du kan därför utnyttja större delen av din balkongyta och inreda med matchande balkongstolar. Fördelen med ett hängande bord är att du även kan hänga det över ett staket eller liknande. Ett hängbord har med andra ord många användningsområden.

I vilka modeller kan jag köpa hängande balkongbord?

Hos Trademax hittar du hängande bord i många olika modeller, som passar alla balkonger. Här hittar du balkongbord som är halvrunda, utfällbara och bord i olika material. För den som vill addera ett snyggt men praktiskt bord till sin balkong erbjuder vi hängande balkongbord i mosaik.

Kan jag ha två hängande balkongbord?

Självklart kan du det! Med två hängande bord på din balkong ser du till att addera mer avställningsyta. Välj att ha det ena bordet utfällt för att placera kryddor och fina växter som du vill ha nära till hands. Det andra bordet kan du fälla ner när det inte används för att spara plats, och kan enkelt fällas upp för att placera drink och snacks på.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Materialtyp
Form
Funktion
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj