Skippa sidhuvud och gå vidare.

Handla för minst 5000:- så BJUDER vi på expeditionsavgiften!

Tid kvar:

Kampanj påSwimspa REA

  Visar 0 av 0 produkter

  Fynda - REA på swimspa

  Nu har du möjlighet att skaffa ett unikt swimspa till REA priser. De swimspa som du hittar på REA hos oss på Trademax ger dig möjlighet att kombinera den sköna känslan av att ha en egen pool med bubbelpoolens alla funktioner. Du kan ha det i din trädgård eller i ett spaområde på altanen.

  Vad är ett swimspa?

  De swimspa som vi på Trademax har med på REA ger dig möjlighet till både simträning i pool och den sköna avkoppling och massage som ett spa kan ge. Ett swimspa behöver inte vara större än 4,2 meter för att du ska kunna träna simning i det. Anledningen till att du kan använda en så liten yta till simträning är de starka jetströmmar som finns i ett swimspa. Du simmar hela tiden mot strömmen vilket ger dig den motion och styrketräning du behöver. När träningen är klar kan du koppla av i de sköna sitt- eller liggplatserna med bubbelfunktion.

  Erbjuder Trademax swimspa på REA?

  Vid unika tillfällen hittar du swimspa på REA hos oss på Trademax. Det är då du har möjlighet att förverkliga drömmar och satsa på något nytt. Ett swimspa behöver inte grävas ner i trädgården, och med tak över ditt swimspa har du tillgång till träning året om. Vill du bjuda in gäster till ditt swimspa finns det modeller med upp till sju olika sitt- eller liggplatser. Det blir ett okonstlat och avkopplande sätt att umgås. För barnen ger ett eget swimspa möjlighet till lek och simträning i hemmet året om.

  {""@context"": ""https://schema.org"",""@type"": ""FAQPage"",""mainEntity"": [{""@type"": ""Question"",""name"": ""Vad är ett swimspa?"",""acceptedAnswer"": {""@type"": ""Answer"",""text"": ""De swimspa som vi på Trademax har med på rea ger dig möjlighet till både simträning i pool och den sköna avkoppling och massage som ett spa kan ge. Ett swimspa behöver inte vara större än 4,2 meter för att du ska kunna träna simning i det. Anledningen till att du kan använda en så liten yta till simträning är de starka jetströmmar som finns i ett swimspa. Du simmar hela tiden mot strömmen vilket ger dig den motion och styrketräning du behöver. När träningen är klar kan du koppla av i de sköna sitt- eller liggplatserna med bubbelfunktion.""}},{""@type"": ""Question"",""name"": ""Erbjuder Trademax swimspa på rea?"",""acceptedAnswer"": {""@type"": ""Answer"",""text"": ""Vid unika tillfällen hittar du swimspa på rea hos oss på Trademax. Det är då du har möjlighet att förverkliga drömmar och satsa på något nytt. Ett swimspa behöver inte grävas ner i trädgården, och med tak över ditt swimspa har du tillgång till träning året om. Vill du bjuda in gäster till ditt swimspa finns det modeller med upp till sju olika sitt- eller liggplatser. Det blir ett okonstlat och avkopplande sätt att umgås. För barnen ger ett eget swimspa möjlighet till lek och simträning i hemmet året om.""}}]}]}