Uppblåsbart spabad

30 st produkter
Kampanj
688070(5).jpg

Letar du efter ett uppblåsbart spa eller någon annan pool? Då har du kommit rätt! På Trademax har vi ett stort utbud av pooler, uppblåsbara spabad samt tillbehör till olika sorters pooler. Oavsett om du letar efter en nedsänkt pool eller ett smidigt uppblåsbart spa så har vi något för dig. Just uppblåsbara spabad finner vi själva otroligt praktiska samtidigt som de ju självklart fyller sin harmoniska och avkopplande funktion. Dessa typer av pooler är perfekta att ha om du:

  • har begränsad plats i trädgården
  • inte har möjlighet att gräva ner en pool
  • vill testa att ha ett spabad hemma
  • vill kunna ta med dig ditt spabad när du till exempel åker till sommarstugan eller husvagnen

Listan på användningsområden kan göras lång, och därför vill vi gärna slå ett slag för uppblåsbara spabad, då vi tycker att just denna typ av pool är ett smidigt alternativ till större pooler som kräver mer installering. Vi har självklart även större pooler och poolanordningar, både stående ovan mark och nedgrävda varianter. Utöver det kan du hos oss köpa tillbehör till din pool eller ditt uppblåsbara spabad, såsom lampor, räcken, rengöringsutrustning och liknande. Vi har helt enkelt allt för en skön och njutbar stund i trädgården!

Sköna stunder med ett uppblåsbart spabad

Föreställ dig att du precis kommit hem efter en lång dag på jobbet. Innan du gick hemifrån i morse ställde du in ditt nya uppblåsbara spa på önskad badtemperatur. Du lägger ifrån dig nycklarna och jobbsakerna, och byter om till badkläder. I kylen står en kall flaska med dricka. I trädgården har det börjat skymma, det är lite kallt ute, men ändå behagligt. Du tänder mysbelysningen i trädgården och hämtar drycken från kylen. Du går ut till ditt uppblåsbara spabad, där vattnet har perfekt temperatur. Du sätter igång bubbelfunktionen, och långsamt sjunker du ner i vattnet. Avkopplingen är total! Precis så enkelt är det att ha ett uppblåsbart spabad. Poolen kräver nästan ingen installation, och kan vara redo att fyllas med vatten 10 min efter uppblåsning. På så sätt kan du njuta av ett eget hemmaspa i trädgården direkt. Och känner du att det inte var din grej har du inte rivit upp hela trädgården för en pool, utan kan enkelt byta ut ditt spabad till något annat, eller varför inte flytta över det till sommarstugan? Även vintertid fungerar ett uppblåsbart spabad, och tänk dig bara vilken upplevelse att på nyårsafton sitta i badet medan raketerna lyser upp natthimlen! Utöver de uppenbara fördelarna funktionsmässigt så är ett uppblåsbart spabad även väldigt prisvärt. Så, när du känner dig redo att köpa ditt uppblåsbara spabad är det här hos oss du ska göra det! Vill du istället investera i en större markstående pool eller till och med en nedsänkt så kan vi hjälpa dig även med det! Kika runt på sidan och välj ut det spa eller den pool som passar just dig!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj