Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 18 av 18 produkter

Populära filtreringar

  • Var i trädgården placerar jag mitt runda spabad?

    Ska du installera ett spabad men vet inte riktigt var du vill ställa det? Varje trädgård är unik och du bör placera det efter dina egna önskemål och förutsättningar. Ett tips är att tänka på hur långt du vill gå för att komma till ditt spabad. Vill du känna att du snabbt kan hämta handdukar och dricka? Då kanske du kan ställa det på altanen nära ingången. Men är idén att du ska kunna koppla bort dig från vardagsrutinen kan du ställa det längre bort. Har du en sjö nära huset är det ett stort plus, då skulle du kunna bygga en anordning i trä för ditt spabad bredvid vattnet.
  • Vilka storlekar finns det på runda spabad?

    Det finns olika storlekar på runda spabad. En fördel med just runda spabad är att det får plats ganska många i dem tack vare den runda omkretsen. På vår hemsida kan du hitta spabad för olika antal personer, exempelvis fem eller sex badare. Tänk på hur många personer du vill ska kunna få plats i spabadet och välj utefter det.
  • Bör jag bygga in mitt spabad?

    Många väljer att bygga in spabadet i sin altan, och menar att det ser snyggare ut. Men om du inte vill ha ditt spabad framme hela året kanske du bör undvika det. Är du inte säker på var du vill ställa ditt spabad än är det smart att kunna flytta på det. Då kan du prova olika placeringar tills du hittar den perfekta platsen.