Swimspa - pool, träning och hemmaspa i ett!

1 st produkter
Kampanj
1700568(14).jpg

Svårt att välja mellan en pool, ett gym och ett hemmaspa? Slå tre flugor i en smäll med ett swimspa! Hur är det möjligt att kombinera allt detta i en och samma pool, undrar du? Jo, ett swimspa är modern teknologi när den är som allra bäst. Att det här är en pool är såklart ganska lätt att se, så där har vi redan avklarat en funktion. Utöver det kan du få upp till sju stycken sitt- eller liggplatser i poolen, där du kan njuta med vänner och familj av en bubbelpoolsfunktion som är något utöver det vanliga. Och som om det inte vore nog, det här är även något av en simbassäng. Men det är väl inte möjligt i en pool som i sitt minsta utförande är 4,2 meter, tänker du? Jo, med hjälp av pumpar i poolens egen ände bildas en jetström i vattnet som gör att du kan simma ”motströms” hur länge som helst utan att ens behöva vända och simma längder åt andra hållet! Jetströmmen kan såklart ställas in på olika nivåer beroende på hur snabbt du vill simma eller vad för typ av teknik du vill använda. Även för barn är jetströmmen en rolig effekt i poolen, då de kan simma i strömmen, och leka som om de vore på ett vattenland! I ett swimspa får du alltså både träning, lekplats, avkopplingsområde och en ”vanlig” pool samtidigt. Med kontrollpanelen bestämmer du enkelt vilken funktion ditt swimspa ska ha för tillfället. Välj mellan olika storlekar på swimspaet beroende på hur många sittplatser du vill ha, hur lång poolen ska vara samt om du vill ha bubbelpoolsdelen avskärmad från själva ”simbassängen”. På så sätt kan du även hålla olika temperaturer i de olika delarna, och sjunka ner i en avkopplande bubbelpool direkt efter träningspasset. Men den absolut största fördelen med swimspa är att det är enkelt att installera. Placera det helt enkelt på önskad plats i trädgården, anslut ström och fyll upp med vatten - via trädgårdsslang. När swimspaet är fyllt med vatten slår du på strömmen och så är det redo att användas. Busenkelt! 

I ett swimspa får du tre funktioner i ett

Ett swimspa är helt enkelt perfekt för dig som älskar att vara i vatten. Oavsett om du gillar att simma eller koppla av, kan du göra det i ett swimspa. Det är den perfekta poolen i varje trädgård, och såväl gammal som ung kan uppskatta funktionerna. Fördelarna med ett swimspa är många, men vi vill särskilt poängtera:

  • Kombinationen av tre olika typer av pooler - simbassäng, hemmapool och spapool
  • Ett swimspa går att använda året runt
  • Enkelt att placera och montera i trädgården
  • Du kan koppla in iPad, iPod och iPhone för att spela musik via swimspa
  • Swimspa kommer med ett termolock som gör att du inte behöver tömma poolen på vatten vintertid, då det bibehåller värmen i vattnet
  • Du spar pengar eftersom du inte behöver gräva i trädgården för att installera ditt swimspa

För mer information om varje swimspa i vårt produktregister, läs produktbeskrivningen till varje version. Det varierar lite hur många sittplatser de har samt om poolen är uppdelad i två delar som går att temperera olika. Det som poolerna har gemensamt är att de är fantastiska pooler som verkligen tar tillvara på den teknik vi har i vårt moderna samhälle för att skapa något alldeles speciellt för hemmabruk! Så oavsett om du behöver ett swimspa för att rehabiliteringsträna, om du simtränar för motion för att du tycker det är kul och vill kunna göra det hemma, eller om du helt enkelt bara vill kunna utnyttja en pool som ger dig otroligt många funktioner, så är ett swimspa rätt val för dig!Den enkla monteringen och installationen utan att behöva gräva i trädgården gör detta till ett lätt val. Du får tre pooler i en med ett swimspa; Satsa på ett swimspa från Trademax, du kommer inte ångra dig!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj