Myggnät & insektsnät

48 st produkter
df759e28b0fbcc1c78e593f10cff7ee475071f9f.jpg
Ett skydd för myggor och andra insekter kan vara bra att ha, både till fönstret som till ytterdörren och balkongen. Här hos oss finns det billiga myggnät för alla olika platser i hemmet.

Snygga och praktiska myggnät för ditt hem

Vad är bra att tänka på inför köp av myggnät?

Oavsett var i hemmet som du har tänkt att sätta upp myggnät, så måste du först av allt mäta. Våra myggnät finns både till dörrar och fönster såväl som metervara om du hellre vill klippa till storleken själv. Fundera också på vad du vill ha för typ av myggnät, vi har både insektsdraperier till dörren såväl som insektsnät i form av rullgardiner.

Vilken typ av myggnät passar bäst i en dörr?

Om du har tänkt att skaffa dig ett myggnät till dörren, där du ofta går ut och in, så kan ett insektsdraperi vara att föredra. Våra insektsdraperier håller alla typer av insekter borta med hjälp av mjuka chenille-strängar och dessa är även väldigt enkla att ta ned för rengöring.

Vilken typ av myggnät till sovrummet?

När det kommer till sovrummet är det många som väljer att köpa en insektsnät till en säng istället för den till fönster. Dessa myggnät är okej att använda både inomhus och utomhus, kanske till ett barn som ligger i vagnen och sover?

Kan myggnäten användas i husvagnen?

Ja, här hos oss finner du myggnät som fungerar lika bra hemma som i din husvagn. Hitta just din favorit och beställ enkelt ditt myggnät online hos oss på trademax.se.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)