Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Myggnät & insektsnät

46 st produkter
Visar 24 av 46 produkter
12
Ett skydd för myggor och andra insekter kan vara bra att ha, både till fönstret som till ytterdörren och balkongen. Här hos oss finns det billiga myggnät för alla olika platser i hemmet.

Snygga och praktiska myggnät för ditt hem

 • Vad är bra att tänka på inför köp av myggnät?

  Oavsett var i hemmet som du har tänkt att sätta uppmyggnät, så måste du först av allt mäta. Våra myggnät finnsbåde till dörrar och fönster såväl som metervara om duhellre vill klippa till storleken själv. Fundera också påvad du vill ha för typ av myggnät, vi har bådeinsektsdraperier till dörren såväl som insektsnät i form avrullgardiner.
 • Vilken typ av myggnät passar bäst i en dörr?

  Om du har tänkt att skaffa dig ett myggnät till dörren, därdu ofta går ut och in, så kan ett insektsdraperi vara attföredra. Våra insektsdraperier håller alla typer avinsekter borta med hjälp av mjuka chenille-strängar ochdessa är även väldigt enkla att ta ned för rengöring.
 • Vilken typ av myggnät till sovrummet?

  När det kommer till sovrummet är det många som väljer attköpa en insektsnät till en säng istället för den tillfönster. Dessa myggnät är okej att använda både inomhus ochutomhus, kanske till ett barn som ligger i vagnen ochsover?
 • Kan myggnäten användas i husvagnen?

  Ja, här hos oss finner du myggnät som fungerar lika brahemma som i din husvagn. Hitta just din favorit och beställenkelt ditt myggnät online hos oss på trademax.se.