Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Visar 24 av 94 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

Funderar du på att köpa staket? Ett staket eller stängsel kan inhägna din egendom på ett säkert och snyggt sätt. Ett bra staket fungerar både som avgränsning och som prydnad. Välj mellan stående staket vilket är ett staket stående ribbor eller ett staket liggande ribbor. Nu kan du enkelt köpa billigt staket online hos oss på Trademax!

Vanliga frågor och svar

 • Har jag rätt att sätta upp stängsel runt min tomt?

  Ja det är rätt enligt lag att hägna in din mark så länge det inte stör sikten för trafik eller liknande. Hela staketet behöver förstås vara på din tomtmark.
 • Hur högt staket ska jag köpa?

  Det beror lite på hur du tänkt att använda ditt stängsel. Om du ska ha det enbart till dekoration eller för att markera avgränsning går det bra med ett meterhögt staket. Vill du hindra husdjur och barn från att komma utanför området kan det vara vettigt att satsa högre. Vill du helt hindra insyn kan du börja fundera på de riktigt höga höjderna.
 • Vad för typer av material finns det till billiga staket?

  Det finns ett stort sortiment att välja emellan. Alltifrån metall till trä eller bambu eller plast. Välj det du tycker är snyggt och som passar din trädgård bäst och kombinera med en eller flera billiga grindar i samma stil.
 • Kan jag köpa paket med staket, stolpar och grind?

  Det finns stora möjligheter att köpa staketpaket hos Trademax. Du kan enkelt och billigt bygga ditt staket efter eget huvud och egna behov. Du kompletterar med en grind eller två. Din trädgård blir både säkrare och snyggare med ett billigt staket eller stängsel och en billig grind från oss!