categoryTopBlock

Utomhuskamin & eldstad

202st produkter
Kaminer
Kampanj

En öppen eld är stämningsskapande, vacker och ger en behaglig värme men kräver försiktighet. När du köper en utomhuskamin får du en säker eldningsplats. Elden begränsas till en eldstad, du förstör inte marken du eldar på och du kan enkelt byta plats om du vill.

Öka mysfaktorn med en utomhuskamin

Var kan jag ha en utomhuskamin?

Det finns olika modeller av utomhuskaminer och eldstäder så du kan välja efter hur mycket plats du vill att den ska ta. Vissa utomhuskaminer är större och avsedda att skapa en permanent eldstad i trädgården. Andra utomhuskaminer blir som en bärbar eldstad du kan flytta med dig när du ska ut i skogen och på stranden eller bara ha i trädgården.

Är en utomhuskamin och eldkorg säker?

Fördelen med en utomhuskamin eller eldkorg är att den är så säker genom att den har en begränsad eldstad. Elden sprider sig inte utanför din eldstad och skadar inte marken. Aska och förkolnad ved blir lätt att samla ihop och ta med om du är ute i naturen och det blir ingen glöd som kan flamma upp. Med en utomhuskamin kan du istället lugnt njuta av din eld.

Vad kan jag elda i min utomhuskamin eller eldkorg?

När du tänder elden i en utomhuskamin eller eldkorg är det bra att lägga ett lättantändligt material i botten på din eldstad. Sedan bygger du upp din brasa med tändved och avslutar med vedträ. Vill du lägga grillkol på din eldstad går det också bra om du vill få en glöd. Du bygger lätt en vacker och stämningsfull brasa med din utomhuskamin.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Grilltyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj