Trädgårdsfigurer & trädgårdsprydnad

63 st produkter
Kampanj
810577(10).jpg
Här hos oss på trademax har vi allt du kan tänkas behöva för att göra fint i din trädgård. Oavsett om det handlar om fågelholkar eller små figurer till trädgården, så har vi allt du behöver här hos oss online.

Pynta utomhus med trädgårdsfigurer & trädgårdsprydnader

Vad har ni för sortiment bland trädgårdsfigurer och prydnader?

Vårt sortiment är inte jättestort, men det som vi på trademax erbjuder är av högsta kvalitet och väldigt prisvärt. Letar du efter billiga trädgårdsfigurer eller trädgårdsprydnader att smycka din trädgård med, då har du kommit rätt. Vi har små söta fågelholkar, fågelbad och insektshotell men även prydnader i form av djur och annan typ av dekoration som exempelvis stenar.

Hur tar jag hand om mina trädgårdsprydnader?

En trädgårdsprydnad är ju tänkt att ha just i trädgården och utomhus, då de tål både regn, sol och vind. Det du däremot får tänka på är att kanske ställa in dem när säsongen börjar ta slut så att de håller sig fina till nästa år.

Kan jag köpa belysning till trädgården hos er?

Hos oss hittar du belysning samt julbelysning i form av figurer och träd som du kan använda både utomhus och inomhus för att dekorera din omgivning.

Är fågelholkarna färdigmonterade vid leverans?

Ja det är de! De är monterade och färdiga att sättas upp på lämplig plats i din trädgård. Behöver du hjälp eller undrar över något, tveka inte att fråga oss om hjälp här på trademax.se. Du beställer enkelt och smidigt online här hos oss.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Förlängningsbart
Form
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Kampanj