Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Visar 9 av 9 produkter

Populära filtreringar

En postlåda är en behållare där människor kan lämna och hämta post. Den vanligaste typen av postlåda är den som finns utanför ens bostad eller vid en närliggande postbox. Posten samlas in av posttjänsten och levereras sedan till mottagaren. Posten kan innehålla brev, paket eller andra försändelser. Det är viktigt att vara noggrann med att adressera posten korrekt för att säkerställa att den når rätt mottagare. Postlådor är en viktig del av posttjänsten och underlättar kommunikation mellan människor.

Säkra din post med en snygg postlåda

 • Var ska jag placera min postlåda?

  Hör med din lokala postutdelare om det inte redan finns engammal postlåda som ska bytas ut. Om postlåda redan finnssätter du bara den nya på samma plats.Tänk på att denbehöver vara lättillgänglig för din brevbäraresarbetsmiljö.
 • Vilka mått behöver min postlåda ha?

  För din egen skull är det bra med en rymlig postlåda så attdu slipper åka till utlämningsställe och hämta störreförsändelser. Minimimåtten ska vara 80 X 250 X 350 mm ochpostlådan ska placeras med brevfacket 90-110 cm frånmarken.
 • Finns det regler för hur min postlåda får se ut?

  Förutom att det ska vara enkelt att lämna posten finns ingaregler utan du kan välja fritt. Du kan hitta en billigpostlåda i silver hos oss på Trademax och du behöver baravälja den modell du tycker bäst om.
 • Är postlådorna låsbara?

  Alla billiga postlådor från oss på Trademax levereras medlås och nycklar. Din post ligger skyddad och ingen kan seom det finns post i lådan förrän den öppnas. Det finns ävenmarkpostlådor som rymmer större mängder försändelser när duär bortrest.