Postlåda & post

10 st produkter
Populära filtreringar

Säkra din post med en snygg postlåda

Det är viktigt att din postlåda är både säker och ser snygg ut. När din post ska levereras är det mycket viktigt att den ligger säkert i postlådan och inte kan nås av obehöriga.

Lika viktigt är det att din postlåda ser prydlig och fräsch ut. En sunkig postlåda sänker helhetsintrycket av din fastighet rejält. Lyckligtvis finns ett bra sortiment att köpa billigt online hos oss på Trademax.

Var ska jag placera min postlåda?

Hör med din lokala postutdelare om det inte redan finns en gammal postlåda som ska bytas ut. Om postlåda redan finns sätter du bara den nya på samma plats.Tänk på att den behöver vara lättillgänglig för din brevbärares arbetsmiljö.

Vilka mått behöver min postlåda ha?

För din egen skull är det bra med en rymlig postlåda så att du slipper åka till utlämningsställe och hämta större försändelser. Minimimåtten ska vara 80 X 250 X 350 mm och postlådan ska placeras med brevfacket 90-110 cm från marken.

Finns det regler för hur min postlåda får se ut?

Förutom att det ska vara enkelt att lämna posten finns inga regler utan du kan välja fritt. Du kan hitta en billig postlåda i silver hos oss på Trademax och du behöver bara välja den modell du tycker bäst om.

Är postlådorna låsbara?

Alla billiga postlådor från oss på Trademax levereras med lås och nycklar. Din post ligger skyddad och ingen kan se om det finns post i lådan förrän den öppnas. Det finns även markpostlådor som rymmer större mängder försändelser när du är bortrest.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)