Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Visar 24 av 75 produkter
1
...
4
En stor blomkruka är en perfekt lösning för att visa upp och odla vackra växter inomhus eller utomhus. Med sin generösa storlek ger den tillräckligt med utrymme för växternas rötter att växa och utvecklas. En stor blomkruka kan vara tillverkad av olika material som keramik, plast eller trä och finns i olika färger och mönster för att passa olika inredningsstilar. Genom att välja en stor blomkruka kan du skapa en imponerande och iögonfallande växtarrangemang som blir en vacker dekoration i ditt hem eller trädgård.

  • Kan jag köpa stor blomkruka för utomhusbruk hos Trademax?

    Vi har stora blomkrukor för utomhusbruk i olika material. Perfekt för dig som gillar att ha stora växter som inramning på altanen eller balkongen. Du kan också hitta set med stora blomkrukor i olika storlekar. Perfekt om du vill matcha olika växter i grupper. Att inreda en balkong med stora krukor ger en hemtrevlig känsla och du får en oas att njuta av. Matcha gärna med lite hängande växter i kruka så får du en vacker inramning som gör att du inte vill gå in.
  • Hur kan jag inreda med stora krukor inomhus och utomhus?

    Vill du skapa en känsla av en stilren oas med gröna växter kan du med fördel gruppera matchande krukor tillsammans. Du kan få en vacker effekt genom att blanda storlekar på krukar, både i diameter men kanske även en hög kruka med lägre krukor. Material som lera och keramik kan du låta stå vackert på golvet. Vill du skapa effekter kan du blanda storblommiga växter med exempelvis bambu. Rotting ger ett stilrent intryck och passar till exempel vackert med ett citrusträd eller olivträd.
  • Vilken typ av stor kruka är bäst för utomhusbruk?

    Utomhuskrukor som inte står under tak bör tåla vatten och även plötslig frost. Material som konstrotting, sten och plast är perfekta val. Väljer du keramikkrukor för utomhusbruk är det bra att välja en sort som är bränd lite extra hårt. Då suger krukan inte upp vatten och klarar av en plötslig frostnatt. Hos oss på Trademax kan du läsa om krukornas specifikationer och hitta den som passar dig. Vill du ha råd om vilka krukor du ska välja kan du alltid tala med vår kundtjänst.