1907595(1).jpg
En blomlåda även kallad planteringslåda är ett perfekt alternativ för dig som vill plantera på ett organiserat sätt. Här hos Trademax.se säljer vi billiga blommlådor som du enkelt kan beställa online, med snabb leverans. Vi säljer allt från blomlåda av trä, blomlåda av metall och balkonglåda. Våra blomlådor har snygg design som kommer ge din balkong eller trädgård en naturlig charm.

Snygg blomlåda till ett bra pris

Hur länge håller blomlådorna?

Våra billiga blommlådor har en hög kvalitet och kan hålla så länge som 15 år om de blir omhändertagna på ett korrekt sätt. Det beror också självklart på vädret och vad för material din blomlåda har.

Vilken typ av blomlåda ska jag välja?

Det beror helt på vad du är ute efter, och hur stor plats du har på din altan, din balkong eller var du vill placera dina blommlådor. Om du har en stor trädgård säljer vi stora blommlådor, men vi säljer också en blomlåda som du kan ha på din vägg, eller blomlådor för din balkong. Vi har en blomlåda åt dig oavsett vilket utrymme du har.

Hur går monteringen till?

Alla blomlådor från oss är enkla att montera och kommer med klara instruktioner. Du kan göra det själv och börja att plantera redan samma dag.

Vad kan man plantera i en blomlåda?

Du kan plantera både grönsaker och blommor i dina blommlådor. Allt som behövs är bra jord och du kan börja att fylla din omgivning med nya växter och grönsaker. Innan du börjar plantera är det bra att ha koll på vad olika blommor och grönsaker behöver för att växa och trivas ordentligt.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar