Kampanj
1336563(2).jpg
En blomlåda är ett perfekt alternativ för dig som vill plantera på ett organiserat sätt. Här hos Trademax.se säljer vi billiga blomlåder som du enkelt kan beställa online, med en snabb leverans. Vi säljer allt från blomlåda av trä, blomlåda av metall och balkonglåda. Våra blomlådor har snygg design som kommer ge din balkong eller trädgård en naturlig charm.

Snygg blomlåda till ett bra pris

Hur länge håller blomlådorna?

Våra billiga blomlådor har en hög kvalitet och kan hålla så länge som 15 år om de blir omhändertagna på ett korrekt sätt. Det beror också självklart på vädret och vad för material din blomlåda har.

Vad för blomlåda behöver jag?

Det beror helt på vad du är ute efter, och hur stor plats du har i ditt hem. Om du har en stor trädgård säljer vi stora blomlådor, men vi säljer också en blomlåda som du kan ha på din vägg, eller blomlådor för din balkong. Vi har en blomlåda åt dig oavsett vilket utrymme du har.

Hur går monteringen till?

Alla blomlådor från oss är enkla att montera och kommer med klara instruktioner. Du kan göra det själv och börja att plantera redan samma dag.

Vad kan man plantera i en blomlåda?

Du kan plantera både grönsaker och blommor i din blomlåda. Allt som behövs är jord och du kan börja att fylla ditt hem med nya växter och grönsaker. Innan du börjar plantera är det viktigt att du läser om vad olika blommor och grönsaker behöver för att växa ordentligt.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Kampanj